Δεν υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος ούτε την Δευτέρα (09/08) με αποτέλεσμα η σέντρα του νέου πρωταθλήματος να βρίσκεται στον «αέρα». Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας (09/08) όπου απαιτούνταν απλή πλειοψηφία, υπήρξε ισοψηφία, καθώς επτά ομάδες ψήφισαν να αρχίσει το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ήταν αρνητικές. Συγκεκριμένα «ναι» ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος και Άρης, οι ομάδες που έχουν βρει «τηλεοπτική στέγη», ενώ αρνητικές ήταν οι ΠΑΟΚ, ΝΠΣ Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός, που δεν έχουν ακόμα καταφέρει να εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β' επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2021-22.
Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top