Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της Καλλιθέας, με τον Aμερικανό Άντριου Μπάρογουεϊ να παίρνει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Σπύρος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του την Πέμπτη (19/08), ενημερώνοντας ότι η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την απερχόμενη διοίκηση και από την πλευρά των αγοραστών.

«Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών, η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έγινε πραγματικότητα. Ο κ. Άντριου Μπάρογουεϊ είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, κύριοι Μάριος Μπίλιος και Αγγελής Μπούτας, κρίναμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Εμείς, από την πλευρά μας, θα είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν μπροστά για την ομάδα της πόλης μας και στόχος είναι η καθιέρωση μας στην κατηγορία και γιατί όχι, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες άλλη μια άνοδος, αυτή τη φορά στη Σούπερ Λιγκ.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάζονται με την ομάδα και ιδιαίτερα τον Δήμο Καλλιθέας που πάντα είναι κοντά μας. Πάνω από όλα βέβαια να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, που μας χάρισαν απίστευτες χαρές και πέτυχαν δυο συνεχόμενες ανόδους και έφεραν την Καλλιθέα στον προθάλαμο της Α' Εθνικής. Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και τους ευχόμαστε να πετύχουν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωής.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος, ως δικηγόρος του αγοραστή με την σοβαρότητά και την επιμονή του, συνετέλεσε στα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συμφωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από την απερχόμενη διοίκηση και από την πλευρά των αγοραστών», είπε ο Παπαδόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top