Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Γιάννης Βαλαώρας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΛ και τον Άρη, με αφορμή και το πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Για την ΑΕΛ:
«Ο κάθε παίκτης, δεν γίνεται να είναι και προπονητής. Σαν κόουτς τον Φραντζέσκο δεν τον γνωρίζω και θα τον δούμε στην πορεία».

Για το που βρίσκεται: 
«Αυτή τη στιγμή είμαι στην Κω και έχω μια μικρή επιχείρηση. Ότι βγάλαμε από το ποδόσφαιρο, τα κάναμε μπετά. Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο φέτος. Ελπίζουμε να μας αφήσουν να τελειώσει η σεζόν παρά τα κρούσματα που υπάρχουν στην χώρα μας. Στην Κω δεν έχουμε τόσο πολλά. Το νησί έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν αξιόλογα πράγματα και αξίζει να το επισκεφθείς».

Για τον Άρη και τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε:
«Πιστεύω ότι ο Άρης θα έχει το ίδιο μοτίβο με πέρυσι. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και μου άρεσε η ανάπτυξή του. Στα κρίσιμα ματς δεν παίζεις μόνος σου, είναι και οι αντίπαλοι στο γήπεδο. Στη θέση του φορ ο Άρης υστερεί εδώ και χρόνια. Το γκολ το έβλεπαν με το καλαμάκι. Ο Άρης θέλει έναν καλό επιθετικό. Έχει φοβερά χαφ κι ένας καλός φορ με τις κατάλληλες κινήσεις θα του φέρει και τα γκολ που ψάχνει. Εμείς δεν θέλουμε να ξέρει πολλά κιλά μπάλα, αλλά να την στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα. Εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο Άρης που έκανε κακές επιλογές μεταγραφικά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top