Ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ και βετεράνος ποδοσφαιριστής των «βυσσινί» και του Άρη, Μιχάλης Ζιώγας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την πορεία προετοιμασίας της ΑΕΛ ενόψει Super League 2 και την εικόνα που έχει από τους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας:
Για την εικόνα της ΑΕΛ στο φιλικό με τον Άρη:
«Έχουμε καλό και ποιοτικό ρόστερ, δουλεύουμε σωστά και επαγγελματικά. Έχουμε στόχο την άνοδο. Ο φυσικός χώρος είναι η Super League 1 για την ΑΕΛ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα πήγε πολύ καλά η ομάδα στο φιλικό με τον Άρη, κόντρα σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Βλέποντας και τις προσθήκες του Άρη, αν μπορέσει ο Μάντζιος να «δέσει» όλους αυτούς τους ποιοτικούς παίκτες, θεωρώ πως ο Άρης μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Για τους στόχους της φετινής ΑΕΛ:
«Στόχος είναι η άνοδος. Η ΑΕΛ είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει τη δική της ξεχωριστή θέση σ’ αυτό. Το Πρωτάθλημα που κατέκτησε, τα δύο Κύπελλα, η συμμετοχή στον τελικό, η δεύτερη θέση που ακολούθησε δείχνουν πως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Η άνοδος είναι ο στόχος και να μπουν βάσεις για το μέλλον. Είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσουν όλες οι ελληνικές ομάδες, να μπορέσουν στο ρόστερ τους να παίξουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες. Η Super League 2 είναι δύσκολη κατηγορία, το όνομα της ΑΕΛ έχει πίεση, αλλά προκαλεί και δέος».

Για τον Εντιαγέ και την εικόνα του Άρη στο φιλικό:
«Ο Άρης με Εντιαγέ και Ιτούρμπε, πολύ σπουδαίους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Μου έκανε «αρνητική» εντύπωση ο Ματέο Γκαρσία. Τον περίμενα να είναι καλύτερος. Έχει ποιότητα και θα μπορούσε να είναι πιο καλός. Ίσως να μην ήταν στη μέρα του».

Για την ισορροπία που απαιτείται να βρει ο Μάντζιος ανάμεσα σε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και στα αποδυτήρια:
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Οι παίκτες από μόνοι τους ως ονόματα προκαλούν δέος. Θα πρέπει ο κ. Μάντζιος να «δέσει» όλους αυτούς τους σπουδαίους και ποιοτικούς παίκτες. Όταν αποδώσουν ανάλογα με το όνομα και το βιογραφικό τους, ο Άρης θα δει και πρέπει να βλέπει πολύ ψηλά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top