Αρχή σε νέες αγωνιστικές πολλών πρωταθλημάτων της Ευρώπης γίνεται στις αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής (24/09). Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε μια τριάδα με ιδιαίτερη αξία για εσάς. Παίζουμε μπάλα στη Γαλλία και την Ολλανδία σήμερα, ενώ έχουμε και προγνωστικό μπάσκετ από την Ισπανίας. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας προσφέρονται με ευρεία γκάμα αγορών από την interwetten. Ας πάμε, λοιπόν, στις αναλύσεις μας.

Με τη φόρμα της Ντιζόν
Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Γαλλία και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 για τη 10η αγωνιστική της Ligue 2, ανάμεσα στη Ντιζόν και τη Βαλενσιέν.
Περίοδο φόρμας διανύει η Ντιζόν, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη (0-1) αυτή στην έδρα της Καέν. Είχε επικρατήσει με 3-1 επί της Μπαστιά και με 2-0 απέναντι στη Δουνκέρκη. Αποτελέσματα που της επέτρεψαν να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έχει βελτιώσει και την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
“Έσπασε” το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων η Βαλενσιέν, με απολογισμό τρεις ήττες και μια ισοπαλία και επικράτησε με 2-1 επί της Μπαστιά. Είχε προηγηθεί to 1-1 στην έδρα της Πο, ενώ είχε χάσει από τις Ροντέ (1-4), Τουλούζ (1-0) και Κεβιγί Ρουέν (1-2). Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει παθητικό 13 γκολ σε εννιά αναμετρήσεις. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει κερδίσει μόλις μια φορά, με 0-1 τη Νανσί, στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Η Ντιζόν βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από τρεις σερί νίκες και μπορεί να τις κάνει τέσσερις, απέναντι στην αδύναμη εκτός έδρας Βαλενσιέν. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.02.

Μπορεί η Ντεν Χάαγκ
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία, εκεί όπου στις 21:00 συγκρούονται η Ντεν Χάαγκ με την Ρόντα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Γιόνγκ Αϊντχόφεν προέρχεται η Ντεν Χάαγκ. Αυτή ήταν και η δεύτερη στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, καθώς είχε επικρατήσει με 4-2 και επί της FC Αϊντχόφεν. Ενδιάμεσα, σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι, αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Ος. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -2 από την κορυφή. Διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, καθώς έχει σημειώσει 14 τέρματα σε εφτά παιχνίδια.
Το αήττητό της διατήρησε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Ρόντα, που επικράτησε στην έδρα της με 2-0 επί της Ος. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, απέναντι στην Μπρέντα (0-0) και την Φόλενταμ (2-2). Η γραμμή κρούσης της είναι το μεγάλο ατού της, καθώς έχει πετύχει 15 γκολ σε εφτά αγώνες. Μόλις σε ένα από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, όμως, έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνά της.
Η Ντεν Χάαγκ δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της απέναντι στην Ρόντα, όμως, μπορεί να τα καταφέρει και να πετύχει μια σημαντική νίκη. Θα ποντάρουμε στο 1 (DNB) σε απόδοση 1.90.

“Σφιχτό” ματς για τη Φουένλα
Κλείνουμε για σήμερα με μπασκετική επιλογή από τη Liga Endesa, όπου στις 22:30 η Μπασκόνια κοντράρεται εντός έδρας με τη Φουενλαμπράδα για τη 2η αγωνιστική.
Με τη νίκη έφυγε από τη Βαλένθια η Μπασκόνια, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και κέρδισε με 72-67. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το σύνολο του Ιβάνοβιτς, με κορυφαίο τον Γκιεντράιτις (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ).
Μέχρι την παράταση πήγε το εντός έδρας ματς με τη Γκραν Κανάρια η Φουενλαμπράδα, όπου και ηττήθηκε με 92-87. Έδειξε να πιάνει το ταβάνι της με την εμφάνισή της. Απουσιάζει ο Εγιένγκα, ενώ ο Σαμάρ δεν είναι σίγουρο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Το παιχνίδι της Μπασκόνια δίνει έμφαση αμυντικά και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν παρουσιαστεί δυνατοί στην επίθεση. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Under 74.5 πόντοι Φουενλαμπράδα σε απόδοση 1.88.


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top