Έχει λάμψη το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (29/09), καθώς περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο σούπερ προγνωστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, από τα ματς σε Πορτογαλία και Αυστρία. Καθώς και ένα από το γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Προχωράμε, λοιπόν, στις προτάσεις μας.

Μπορεί η Μπενφίκα
Ξεκινάμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Μπαρτσελόνα, που διεξάγεται στις 22:00 στη Λισαβόνα.
Η ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και “τρέχει” εντυπωσιακό σερί εφτά νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Με πιο πρόσφατες αυτές επί της Μποαβίστα με 3-1 και επί της Γκιμαράες (1-3). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της λίγκας, έχοντας σημειώσει 19 τέρματα σε εφτά αγώνες. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ντιναμό Κιέβου. Είναι δυνατή στην έδρα της και μετράει πέντε σερί νίκες.
Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Μπαρτσελόνα, παρά τη νίκη της με 3-0 επί της Λεβάντε στο πρόσφατο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, απέναντι στην Γρανάδα (1-1) και την Κάντιθ (0-0), ενώ ο Κούμαν μένει στη τεχνική ηγεσία γιατί το συμβόλαιο προβλέπει μεγάλη αποζημίωση. Τραγική ήταν η εικόνα της στη πρώτη αγωνιστική τών ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ηττήθηκε (0-3) από την Μπάγερν Μονάχου, χωρίς να κάνει ούτε ένα σουτ στην εστία. Δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία εκτός έδρας της, έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και μια ήττα.
Η Μπαρτσελόνα δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, δεν πείθει όμως με την απόδοση της. Η Μπενφίκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στους προβληματικούς Καταλανούς. Θα κρατήσουμε το 1 (DNB) σε απόδοση 2.15.

Προβάδισμα η Σάλτσμπουργκ
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το παιχνίδι που γίνεται στις 22:00 στην Αυστρία, όπου συγκρούονται η Σάλτσμπουργκ με την Λιλ, για τη δεύτερη αγωνιστική.
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Σάλτσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας απέναντι στην Σεβίλλη. Αστοχώντας στα δύο από τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε και χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ένα σπουδαία διπλό. Φοβερή ήταν και η συνέχεια της, καθώς προέρχεται από δύο νίκες στο αυστριακό πρωτάθλημα επί της Ραπίντ Βιέννης (2-0) και της Βόλφσμπεργκερ (0-2), ενώ συνέτριψε με 8-0 την Κάλσντορφ για το κύπελλο. Διατηρεί εντός έδρας σερί με οκτώ νίκες.
Η Λιλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έμεινε στο 0-0. Δεν ξεκίνησε καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να βγάλει αντιδραση και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες, απέναντι στη Ρεμς (2-1) και το Στρασβούργο (1-2). Δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, καθώς έχει ηττηθεί στις τέσσερις από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.
Η Σάλτσμπουργκ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει βήμα πρόκρισης, επικρατώντας επί της Λιλ. Είναι σε θέση να το πετύχει, καθώς οι Γάλλοι ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους. Θα παμε με τον άσο σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η Ουλμ
Κλείνουμε με προγνωστικό μπάσκετ από το πρωτάθλημα Γερμανίας και το Βόννη - Ουλμ στις 20:00 για τη δεύτερη αγωνιστική.
Εξαιρετικά τα πήγε στην πρεμιέρα η Βόννη, που κέρδισε την περσινή πρωταθλήτρια Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας με 88-86. Κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, καθώς βρέθηκε να χάνει με 13 πόντους στην πρώτη περίοδο.
Από σπουδαία νίκη έρχεται η Ουλμ, καθώς νίκησε στο Μόναχο την παντοδύναμη Μπάγερν με 86-83. Στην παράταση πήγε το ματς, όπου το σύνολο του Λάκοβιτς όχι μόνο στάθηκε πολύ καλά αγωνιστικά αλλά έδειξε και χαρακτήρα.
Η Ουλμ είναι πιο ποιοτική και δυνατή ομάδα από τη Βόννη. Θα έχει τον πρώτο λογο στη μεταξύ τους αναμέτρηση και το σημείο νίκης της προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή. Θα προτιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.20.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top