Είναι γνωστό ότι από το 2009 που κατασκευάστηκε το AEL FC ARENA, αποτελεί διακαή πόθο πολλών ποδοσφαιριστών για ν’ αγωνισθούν σ’ αυτό.

Για όλες τις ομάδες αποτελεί κρυφό πόθο να παίξουν σ’ αυτό το γήπεδο. Έτσι και εμείς το τολμήσαμε!!!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας, με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουν σε όλους τους φιλάθλους της Λάρισας, ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ του κ. Λάμπρου Ιωακείμ και του κ. Κώστα Πηλαδάκη ώστε να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Ηρακλή Λάρισας το AEL FC ARENA την φετινή χρονιά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία και σε περίπτωση που αυτό γίνει κατορθωτό να χρησιμοποιηθεί ως έδρα και τα επόμενα χρόνια.

Με δεδομένο ότι όλα τα παιχνίδια είναι χωρίς χρήση προβολέων, κάτι που περιορίζει σημαντικά τα έξοδα, αλλά και με την βοήθεια της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ που θα αγωνισθεί και αυτή στο AEL FC ARENA – και συμμετέχει ποσοστιαία στα έξοδα του γηπέδου – έγινε κατορθωτό να ολοκληρωθεί η συμφωνία αυτή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κώστα Πηλαδάκη και τον Διευθυντή του γηπέδου κ. Μίμη Τσακμακίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής και ευελπιστούμε να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια.

Κλείνοντας θέλουμε να ζητήσουμε απ’ όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια αυτή του Ηρακλή Λάρισας, μια ομάδας που πέρα από 90 χρόνια ιστορίας και από την συμμετοχή στην δημιουργία της ΑΕΛ το 1964, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί με αξιοπρέπεια και συνέπεια να εδραιωθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ζήστε Μαζί μας το Όνειρο !!!@.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top