Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Κ-17 της ΑΕΛ είχε μια έκπληξη, όχι αγωνιστική, αλλά εξωαγωνιστική, καθώς την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Βασίλης Καραπιάλης, παρέα με τον νυν προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Φραντζέσκο, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε μαζί τους και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Ντελόπουλος.
Ο Κώστας Φραντζέσκος μιλώντας στην εφημερίδα "Ελευθερία" ανέφερε: «Μακάρι ο Βασίλης να ήταν κοντά μας..., χαίρομαι που εκτός από σπουδαίος παίκτης είχε και έχει πάντα ενδιαφέρον για τα νέα παιδιά και την ΑΕΛ».
Και βέβαια η συζήτηση συνεχίστηκε για τα συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Μας είπε: «Ποτέ δεν έπαιξα με την ίδια ομάδα αφού στα πρώτα φιλικά ήθελα να δω όλους τους παίκτες και μετά που ήθελα να μοντάρω ένα σχήμα είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Ποτέ δεν είχα πλήρες ρόστερ, δεν είναι δικαιολογία, αλλά θέλει υπομονή μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά. Κανένας δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα πριν ξεκινήσει, αλλά ούτε το χάνει.
Παράδειγμα ο Παναθηναϊκός δεν έκανε νίκη στα φιλικά, αλλά εκεί που έπρεπε να κερδίσει το έκανε με 4-0. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε φιλικό, αλλά ήρθε ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ατρόμητος που δεν κέρδισε φιλικό έφερε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.
Τα Γιάννενα δεν κέρδιζαν στα φιλικά, αλλά κέρδισαν τον ΠΑΟΚ αντίθετα με τον ΠΑΟΚ.
Εκεί που πρέπει να είσαι έτοιμος πρέπει να είσαι. Όλοι κρινόμαστε στα επίσημα παιχνίδια.
Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά που έχει η ομάδα και στα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε πολύ σοβαροί και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί η αξία τους είναι πολύ μεγάλη.
Το πρώτο και κύριο στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως είναι να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, γιατί στη χαρά πετάς στα σύννεφα και στη λύπη είσαι κάτω από το έδαφος. Αν όμως υπάρχει μια ενδιάμεση κατάσταση, τότε πατάς καλά.
Με τον Άρη όταν παίξαμε φιλικό μίλαγε όλη η Ελλάδα, ενώ σε άλλα παιχνίδια δεν μιλούσε. Είμαστε όμως αισιόδοξοι, γιατί ξέρουμε τι έχουμε στα χέρια μας. Την ΑΕΛ θα την ανεβάσουμε με όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσουμε, γιατί ας μην ξεχνάμε όποιος παίζει με την ΑΕΛ, χωρίς να υποτιμώ τις άλλες ομάδες, θέλει να την κερδίσει. Εμείς αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε.
Η συνείδησή μου είναι καθαρή, ό,τι κάνω το κάνω έντιμα για το καλό του συλλόγου και πιστεύω πως θα πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή που θα είμαι σ’ αυτόν τον σύλλογο, το ήθος μου και η αξιοπρέπεια λένε ότι πρέπει να τα δίνω όλα για τον σύλλογο και αυτό κάνω μέχρι τώρα.
Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για τους συνεργάτες μου και το τιμ που είμαστε όλοι μαζί».

Σχετικά με το ερχόμενο φιλικό που δίνει η ΑΕΛ στη Ρόδο με τη φερώνυμη ομάδα: 
«Υπάρχουν παιδιά που θέλουν να παίξουν με σπασμένο χέρι, όπως ο Κολομπίνο και ο Συμελίδης, τέτοιο πάθος έχουν να αγωνιστούν, αλλά πάλι έχουμε πολλά προβλήματα».
Τέλος, για το παιχνίδι των νέων ο Φραντζέσκος είπε ότι τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί και τα κάτω και τα πάνω, ενώ ξεχωρίζει στο χθεσινό παιχνίδι ορισμένους παίκτες που για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα θα τους παρακολουθήσει και σε άλλον αγώνα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top