Το Λαρισαίο, Φάνη Γκέκα, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου παρουσίασε η διοίκηση της ομάδας του Αιγίου. Αναλυτικά ο Φάνης Γκέκας
Αρχικά αναφέρθηκε στο πως επέλεξε να συνεργαστεί με τον Παναιγιάλειο ο Φάνης Γκέκας εξήγησε: «Γιατί όχι ο Παναιγιάλειος; Είναι μια ομάδα που έχει την δυναμική να επιστρέψει και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Πρωταρχικός όμως τώρα στόχος είναι να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εδώ, αρχής γενομένης σε μια δύσκολη κατάσταση και χρειαζόμαστε την βοήθεια από όλους.»

Για τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας ο κόουτς του Παναιγιάλειου είπε: 
«Έχω επισκεφτεί το Αίγιο παλαιότερα σαν αντίπαλος του Παναιγιάλειου και γνωρίζω τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου. Ένας κόσμος που όμως θέλει τώρα να δει πράξεις και όχι λόγια. Η ομάδα θα χτιστεί σιγά – σιγά όπως πρέπει, έτσι ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε κάνει αυτά που πρέπει και ο κόσμος να γυρίσει πάλι στο γήπεδο να μας βοηθήσει γιατί τον χρειαζόμαστε».

Για το έμψυχο υλικό και την εξέλιξη της προετοιμασίας, ο Φάνης Γκέκας δήλωσε: 
«Πριν μια εβδομάδα ξεκινήσαμε την προπόνηση, είχαμε τον αγώνα κυπέλλου για τον οποίο όλοι γνωρίζαμε ότι η ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη. Αυτή την στιγμή μετά από πέντε μέρες προετοιμασία έχουμε ένα έμψυχο υλικό 12-14 παίκτες οι οποίοι θα είναι στο έμψυχο υλικό της νέας χρονιάς. Είναι κάποια παιδιά σε μικρή ηλικία που θα βοηθήσουν την Κ17 και θα είναι κοντά μας για να προωθηθούν όταν έρθει η ώρα στην μεγάλη ομάδα. Μέχρι την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα έχουμε ολοκληρώσει το 80% του ρόστερ, ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι 80%.»

Για τα φιλικά που θα ακολουθήσουν ο προπονητής του Παναιγιάλειου είπε: 
«Έχουμε ένα την Τετάρτη (Θύελλα Αιγίου), ένα την Κυριακή (Δόξα Παραλίας) και ένα τελευταίο την μεθεπόμενη Κυριακή, στο οποίο θα αναζητήσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αφού έχουν πραγματοποιηθεί και οι αγώνες κυπέλλου.»

Για την θετική αύρα που περνά στους ποδοσφαιριστές, ο μελανόλευκος προπονητής απάντησε: 
«Από την μεριά μου προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές αυτό που μπορούν να δώσουν στο γήπεδο, χωρίς να τους πιέζω με τον κίνδυνο του τραυματισμού χωρίς προετοιμασία. Στόχος μας είναι σε δυο βδομάδες να έχουμε όλο το ρόστερ και να βγάλουμε ένα 90λεπτο με αξιοπρέπεια.»

Για την συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Φάνης Γκέκας υποστήριξε: 
«Θα γίνουν ακόμα 4-6 μεταγραφές. Την άλλη εβδομάδα έρχονται ακόμα 3 ποδοσφαιριστές και τους 2 τους έχουμε ήδη κλείσει, ο άλλος είναι σε συζητήσεις και μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρώσουμε το υπόλοιπο ρόστερ. Από το υπάρχουν έμψυχο υλικό είναι 2-3 παιδιά που δοκιμάζονται, θα τα δούμε μέχρι την Τετάρτη στο φιλικό και θα αποφασίσουμε. Άλλωστε θα έχουμε ακόμα περίπου 3 παίκτες που θα δοκιμαστούν».

Για τους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας στο τέλος ο Φάνης Γκέκας δήλωσε: 
«Αυτή την στιγμή υπάρχουν 8 ποδοσφαιριστές από το Αίγιο, οι οποίοι θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και γιατί όχι στην 11άδα. Θέλω μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και οι παίκτες που αξίζει να παίξουν, θα παίξουν. Σίγουρα για να παρουσιάσουμε ένα σύνολο χρειάζονται και ποδοσφαιριστές εκτός Αιγίου. Και τη συνέχεια έχουμε συμφωνήσει με μια ομάδα στο Αίγιο να κάνουμε συνεργασία και για τις ακαδημίες και να υπάρχει βοήθεια εκατέρωθεν.
Η ομάδα ήταν στο μηδέν. Πολλοί δεν πίστεψαν, αλλά και πολλοί δεν πιστεύουν. Θέλουμε να γίνει μια αρχή που θα ικανοποιήσει τον κόσμο, αλλά και τα παιδιά που έφυγαν να επιστρέψουν, αφού η ομάδα τους χρειάζεται».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top