1. Τιμητική πρόσκληση για την ΑΕΛ.
Ο διεθνής αριστερός μπακ της ομάδας μας ABUD OMAR είναι αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κένυας.
Σήμερα στα γραφεία μας ήρθε μία ακόμη πρόσκληση για τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας για να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Κένυας η οποία 7 και 10 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει σε επίσημα παιχνίδια για να κερδίσει την συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ την Εθνική ομάδα του Μαλί σε αγώνες εκτός και εντός έδρας.
Κατόπιν αυτής της προσκλήσεως και της δικαιολογημένης απουσίας του Abud Omar, όλοι αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία στην ομάδα μας του νεαρού Γιώργου Μαιδανού, ο οποίος με τις προσπάθειες του έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κ. Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του και έχει κατακτήσει δικαιολογημένα θέση βασικού στην ενδεκάδα της ΑΕΛ.
Σημειωτέον ότι τόσο ο Γιώργος Μαιδανός, όσο και ο Abud Omar έχουν άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΛ και σύντομα θα επεκταθούν.

2. Όπως είναι γνωστό χθες το μεγάλο αποτέλεσμα στους αγώνες του Champions League ήταν η μεγάλη νίκη της Sheriff Tiraspol στην Μαδρίτη επί της ιστορικής Real.
Για την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός γιατί με την Sheriff Tiraspol αγωνίσθηκε για δύο σεζόν ο Βέλγος ποδοσφαιριστής μας Badibanga Zinguy κατακτώντας το πρωτάθλημα Μολδαβίας και παίζοντας στο Champions League την περίοδο 2017-2019.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top