Μετάθεση για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι αποφάσεις της Super League 2 αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και την κλήρωση. Όλα δείχνουν πως η σέντρα θα μετατεθεί για τον Οκτώβριο, καθώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ.
Στη Γενική Συνέλευση πάντως, υπήρξε αντίδραση για την απόφαση της ΕΠΟ για άνοδο 1+1 ομάδων στη Super League, ικανοποιώντας το αίτημα της μεγάλης κατηγορίας. Μάλιστα και οι εκπρόσωποι των ομάδων Β που παραβρέθηκαν αναγνώρισαν το άδικο της απόφασης, τονίζοντας πως υποβαθμίζεται περαιτέρω το πρωτάθλημα.
Αναφορικά με την ανάδειξη αντιπροέδρων στη Super League 2, που θα έχουν τριετή θητεία, αναδείχτηκαν μετά από ψηφοφορία οι Χαράλαμπος Σταμούλης και Αχιλλέας Μπίκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Super League 2 όπου λήφθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις:
Εναρμονίστηκε το καταστατικό με τον Ν 4809/21 και τροποποιήθηκε στα άρθρα 1-22.
Μετά το πέρας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, προκρίθηκε η προσφορά της εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη
Αναβλήθηκε η συζήτηση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και τον ορισμό της ημερομηνίας κλήρωσης, τουλάχιστον έως την Παρασκευή 17/9/2021 οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των φακέλων για όλες τις ομάδες.
Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, όπου μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν με τριετή θητεία: Α Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Σταμούλης, Β Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Μπίκας».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top