Στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφασίστηκε ο διαχωρισμός των ομίλων της Superleague 2. Έτσι μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι η σέντρα του Πρωταθλήματος της Super League 2 ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου 2021. Η Β ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς θα είναι τελικά αυτή που θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ B στον βόρειο όμιλο της φετινής Superleague 2 από τους Big 4, όπως προέκυψε από το σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας. Επίσης στον νότιο όμιλο τοποθετήθηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Καραϊσκάκης Άρτας. Τη σεζόν 2022-23 θα είναι ο Παναθηναϊκός B αυτός που θα μετακινηθεί στον Βορρά και το 2023-24 η ΑΕΚ B. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι τότε οι ομάδες στην κατηγορία θα έχουν μειωθεί.

Βόρειος όμιλος: 
Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Τρίκαλα, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Θεσπρωτός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Ολυμπιακός Πειραιώς Β. 

Νότιος όμιλος: 
Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Ρόδος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top