Η ομάδα του U-17 της ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική, του Β' ομίλου της Super League K17, που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα. Στο 11′ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Γκιτέρσο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ασίστ του Σvάουτσνερ. Η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 45′ με σουτ του Βλιώρα, ωστόσο το β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47′ ο Γκιτέρσος έκανε το γύρισμα κι ο Αδάμ το κοντινό πλασέ για το 1-2 για τον ΠΑΟΚ. Και στο 90′ ο Τζίμας πήρε την ασίστ από τον Καλιόγλου, πέρασε όποιον συνάντησε μπροστά του και σκόραρε για το τελικό 1-3 για τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ U-17 (Στεργιάδης): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Μπαγιώτας, Πιτσιδήμος, Μπαντραλέξης, Ασίκογλου (87′ Βογιατζάκης), Χαλδούπης (27′ Καζάκος), Νινίκας, Βλιώρας, Κουκουράβας, Μπόγδανος (58′ Γκουντάρας).
 
ΠΑΟΚ  U-17 (Τσιαπακίδης): Κιάτος, Γεωργιάδης, Σκούρτης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (84′ Καλιόγλου), Αδάμ, Δελιόπουλος (63′ Τζίμας), Γκιτέρσος (75′ Βαγιωνάς), Παπαγεωργίου (75′ Ιγνατίου), Βασιλειάδης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top