Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει, ότι μετά από πολλά αιτήματα που έλαβε είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email από οπαδούς της που ζητούσαν να υπάρχουν και εισιτήρια ημέρας ώστε να μπορούν να δουν κάποιους αγώνες της αγαπημένης ομάδας τους, αφού δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, αποφάσισε να υπάρχουν εισιτήρια ημέρας τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας, όσο και στο πρωτάθλημα της Super League 2 που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας θα είναι για τις θύρες 2, 4 και 5 10€, για την θύρα 3 15€ και για την θύρα 3 VVIP 50€.

Οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας θα είναι ίδιες σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 και στους αγώνες κυπέλλου και στους αγώνες πρωταθλήματος.

Επίσης κάποιοι οπαδοί μας εξέφρασαν την οικονομική αδυναμία να αγοράσουν μετρητοίς ένα εισιτήριο διαρκείας, για αυτούς που έχουν αυτή την δυσκολία η ΠΑΕ ΑΕΛ τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας σε δύο δόσεις, μία δόση 50% με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας και μία δόση στις 20 Δεκεμβρίου το υπόλοιπο 50%.

Από την Δευτέρα μετά τις 11:00 το πρωί θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων ημέρας του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ καθημερινά με το εξής ωράριο:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-14:00 & 18:00-21:00 και ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 9:00-16:00.

Βασική προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν είτε εισιτήρια ημέρας, είτε εισιτήρια διαρκείας είναι ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 3117) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, να προσκομίσουν την βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους για την δυνατότητα παρουσίας τους στο γήπεδο , φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους.

Ένα ποσοστό έως 5% των διαρκείας εισιτηρίων μπορεί να διατεθεί σε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο (σχετική βεβαίωση), φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το ΑΜΚΑ τους, αλλά θα πρέπει σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα ετών (12) και έως δεκαπέντε ετών (15) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.

Οι ανήλικοι έως δώδεκα ετών (12) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα – ταυτότητα κηδεμόνα – ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν αρνητικό Self Test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top