H AEΠ Κοζάνης, καλεί το φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής μας, να έρθει στο γήπεδο της πόλης μας (ΔΑΚ) και να παρακολουθήσει τον μεγάλο φιλικό αγωνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 3 η ώρα, κόντρα στην ιστορική ομάδα της Λάρισας, την ΑΕΛ.
Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, θα είναι δωρεάν, καθώς η οικογένεια του Σωματείου μας, επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία στους γνήσιους φιλάθλους της μεγάλης μας περιφέρειας να απολαύσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, κάτι που έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας και όλων γενικότερα των προβλημάτων.
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
Η ομάδα μας, πιστεύοντας μάλιστα ότι θα αγωνισθεί στη Σουπερ Λιγκ 2, έκανε την υπέρβαση στις μεταγραφές φέρνοντας δυο ΤΟΠ Τσέχους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ΑΕΠ.
Ταυτόχρονα, με την προσθήκη των Κωστίκου και Κανταρτζή, έφερε δυο Έλληνες έμπειρους που θα δώσουν μεγάλη σιγουριά και θα βοηθήσουν τους πολλούς νέους μας παίκτες.
Με τον Σάββα Κοταρίδη, που σύντομα αναμένεται να ταξιδέψει σε άλλες πολιτείες καθώς ήδη μας έχουν κτυπήσει την πόρτα και ομάδες του Εξωτερικού, με τον Φρανκο, το πουλέν των οπαδών μας, το Φωλίνα αλλά και με τα αλλα πολύ μεγάλα μας ταλέντα, η ΑΕΠ θα παρουσιάσει φέτος ένα άλλο πρόσωπο.
Το γεγονός ότι και στα επτά φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της, δεν έχει χάσει ούτε ένα, είναι σίγουρα ένα πολύ ευχάριστο δείγμα.
Με λάβαρο το ήθος, το φερ-πλέι και τη διάθεση προσφοράς, η ΑΕΠ  έχει ήδη καταφέρει να αποτελεί πρότυπο και δείγμα για το πως πρέπει να παίζεται το ποδοσφαιρο.
Την Κυριακή περιμένουμε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο, κοντά στην ομάδα που δίνει ελπίδες σε όλα τα νέα παιδιά της περιοχής μας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, κάνοντας μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top