Έπειτα από μια Κυριακή πλούσια σε παιχνίδια και ντέρμπι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι ρυθμοί… πέφτουν σήμερα Δευτέρα (25/10), έστω και έτσι υπάρχουν παιχνίδια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος την πιο δυνατή της ημέρας, που έρχεται από το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και θα τη βρείτε στην bwin.

“Ταξιδεύουμε” στο “Montilivi” εκεί όπου η Χιρόνα υποδέχεται τη Σαραγόσα για τη 12η αγωνιστική. Η Χιρόνα πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, πέρασε από την έδρα της Μιραντές (1-2) και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ταυτόχρονα, κέρδισε λίγο χρόνο ο προπονητής Μίτσελ που συνεχίζει στο όριο εξαιτίας της συνολικά κακής πορείας της καταλανικής ομάδας έως τώρα στη σεζόν. Νίκησε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις σερί ήττες πρόσφατα και μία ισοπαλία.

Η Σαραγόσα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο τη σεζόν, παραχώρησε ακόμα μία ισοπαλία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ήταν η Πονφεραντίνα (1-1), η οποία έφυγε με το βαθμό από το “Ρομαρέδα” και υποχρέωσε την ομάδα του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στην έβδομη διαδοχική ισοπαλία. Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι δεν έχει υποστεί ήττα για οκτώ αναμετρήσεις. Συνολικά έχει οκτώ ισοπαλίες σε έντεκα αγωνιστικές. Εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί για τέσσερα ματς, σε όλα έχει σκοράρει.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top