Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Διαγόρας, ενημέρωσε τους φιλάθλους για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (06/10, 16:00) με την ΑΕΛ για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρα:
«H επιστροφή των φιλάθλων στους επίσημους αγώνες του Διαγόρα είναι γεγονός, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας (Δ’ Φάση) Διαγόρας- Α.Ε. Λάρισας, την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 στις 4:00μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Ρόδου.
Βάσει του πρωτοκόλλου υγείας, ο αριθμός των εισιτηρίων για τους φιλάθλους θα είναι μειωμένος, ενώ η είσοδός τους θα είναι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
-Συγκεκριμένα:
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 3899, 21/08/2021) για τα ‘’έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας’’ προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
-Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ θεατές ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
-Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
-Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
-Σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους, μεταξύ αυτών και δημοσιογράφους, φωτογράφους (θα πάρουν διαπίστευση), για την είσοδο τους στα παιχνίδια ισχύει η άνωθι ΚΥΑ που αναφέρει:
Οι εργαζόμενοι στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top