Σημαντική νίκη ψυχολογίας σημείωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιάννενα, όπου οι βυσσινί επικράτησαν άνετα με σκορ 3-0 επί της τοπικής ομάδας.

Η ΑΕΛ είχε από το πρώτο λεπτό την υπεροχή και έπαιξε αρκετά επιθετικά θέλοντας να βρει νωρίς γκολ και κάνει το έργο της πιο εύκολο. Αρχικά τα σουτ των Λάσκου, Νικολαΐδου και Castanon δεν βρήκαν στόχο, όμως στο 21' αυτό της Λάσκου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Χατζηλαζάρου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε έξω αριστερά από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με διαγώνιο μονοκόμματο σουτ, η αριστερή μεσοαμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Λίγα λεπτά μετά και στο 27' η Νικολαΐδου βρήκε χώρο από τα δεξιά και βγήκε στην πλάτη της αντίπαλη άμυνας και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 0-2.
Στην συνέχεια μπορεί ο ρυθμός να μην έπεσε, όμως οι επιλογές των παικτριών του Βασίλη Πάνου ήτανε κακές, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έκανε συντήρηση δυνάμεων και προσπαθούσε κυρίως να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς όμως να λείπουν οι τελικές προσπάθειες.
Σε μία από αυτές στο 66' η Trista Seara βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με κοντινή προβολή έκανε το 0-3.
Στις αξιόλογες φάσεις του υπόλοιπου της αναμέτρησης, ήτανε το σουτ της Μέλλου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου και στέρησε στην 15χρονη το πρώτο γκολ της καριέρας της.

Αν και το ζητούμενο στην αναμέτρηση ήρθε σχετικά εύκολα, δηλαδή οι τρεις βαθμοί, η απόδοση της ΑΕΛ δεν ήτανε η επιθυμητή και όλοι στην ομάδα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Νικολαΐδου, Λάσκου, Παυλοπούλου, Σωτηριάδη, Κόντου, Τσαραντάνη, Castanon, Γούλα, Musto, Seara
Αλλαγές: Σιάχου, Μέλλου, Πίσπα, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Ρήγα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από την Θεσπρωτία.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Ιωαννίνων για την φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη Κυριακή στις 17/10 η ΑΕΛ κάνει το ρεπό της στον Όμιλο ενώ στις 24 Οκτωβρίου δεν υπάρχει αγωνιστική επειδή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top