Ο Διαγόρας Ρόδου αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την ΑΕΛ, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Ρόδου στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού, με το τεχνικό της ομάδας της Ρόδου να μιλάει για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο Σάκης Θεοδοσιάδης
«Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Κάναμε το πιο ‘’γερό’’ μας τεστ, έχοντας μπει στην τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και στο υπόλοιπο διάστημα θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε στην πρεμιέρα να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο Διαγόρας είναι μια καινούργια νεανική ομάδα, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα δίνει το καλύτερο εαυτό για να παίρνει το αποτέλεσμα.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Θέλω να τους συγχαρώ για όλο το διάστημα της προετοιμασίας, κι εύχομαι να έχουμε μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά από την περσινή, σε όλα τα επίπεδα.
Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή μας, θέλω όλη την οικογένεια του ιστορικού Διαγόρα να είναι αρωγός στη δική μας προσπάθεια».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top