Κομβικής σημασίας χαρακτηρίζεται η χθεσινή νίκη της ΑΕΛ μέσα στην Δράμα, με σκορ 0-1.
Το άδικο αποτέλεσμα με την Καρδίτσα ελέω διαιτησίας, είχε αφήσει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα την ΑΕΛ η οποία είχε και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια.
Ο Βασίλης Πάνος μη έχοντας πολλές επιλογές λόγω των αρκετών απουσιών, παρέταξε το καλύτερο δυνατό σχήμα με εντολές για παιχνίδι κατοχής, χωρίς όμως οι παίκτριες του να ρισκάρουν, διότι ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε ιδιαίτερα.
Η ΑΕΛ είχε την ελαφρά υπεροχή, όμως δυσκολευόταν να φτάσει στην τελική ενέργεια ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Στις δύο περιπτώσεις που η ΑΕΛ έβαλε την μπάλα με αξιώσεις μέσα στην περιοχή της Δόξας, τα σουτ των Seara και Λάσκου σταμάτησαν πάνω στα σώματα των αμυντικών της γηπεδούχου ομάδας. Τελικά η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει στο 43' της αναμέτρησης όταν η Νικολαΐδου βρέθηκε από δεξιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και μετά από σέντρα-σου που επιχείρησε, η Musto  βρέθηκε στο σωστό σημείο και έσπρωξε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, περιμένοντας τον αντίπαλο να παίξει πιο επιθετικά και να εκμεταλλευτεί τυχόν κενά στην άμυνά του. Σε μία τέτοια περίπτωση η Νικολαΐδου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε ανέκοψε η αμυντικός της Δόξας.
Δυστυχώς ο αγώνας στιγματίστηκε από την λιποθυμία της τερματοφύλακα της Δόξας, Γαυριηλίδου, με σύσσωμο το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ που βρισκόταν πιο κοντά στο σημείο που έπεσε η αθλήτρια, να τρέχει άμεσα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αντιλαμβανόμενο το τι είχε συμβεί. Ευτυχώς η αθλήτρια συνήλθε άμεσα και στην συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Στην συνέχεια και μετά την μεγάλη διακοπή, όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσε να υπάρξει ρυθμός και οι μοναδικές καλές στιγμές ήτανε τα μακρινά σουτ των Γούλα, Κόντου και Musto.
Το τελικό 0-1 άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΑΕΛ, που είδαν την ομάδα να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και ταυτόχρονα να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της, που έκαναν τόσα πολλά χιλιόμετρα για να βρεθούν στην Δράμα και να υποστηρίξουν την ομάδα. Μία ενέργεια που φυσικά προκάλεσε έκπληξη αλλά ταυτόχρονα κατέδειξε για ακόμα μία φορά το μέγεθος αυτής της ομάδας και του κόσμου της.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνου
Ξεκίνησαν: Βλασειάδου, Κόντου, Παυλοπούλου, Σωτηριάδη, Τσαραντάνη, Γούλα, Castanon, Musto, Λάσκου, Seara, Νικολαΐδου
Αλλαγές: Καραλεξίδου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Μέλλου, Ρήγα, Μούκα

Σχετικά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Καβάλα σε έναν αγώνα που είχε δύναμη, ένταση και πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση της Δόξας 2016 για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Επίσης η αποστολή της ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Diamond hotel και το προσωπικό του για την άριστη διαμονή που της παρείχαν.
Την ερχόμενη Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική στην Α' Εθνική, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι το ντέρμπι με τα Τρίκαλα στις 5 Δεκεμβρίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top