Ανακόπηκε η κάθοδος των "Δωρι(δ)έων" στο κλειστό του Αλκαζάρ....
Το απόγευμα της Κυριακής 22/11/2021 αναμετρήθηκαν στο κλειστό του Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών της 'Β Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. η ΑΕΛ και ο Α.Σ. Δωρίδα Ερατεινής.  
Οι "Βυσσινί" , "έσπασαν το ρόδι" στο "σπίτι" τους, πανηγυρίζοντας την 2η σερί νίκη για τη σεζόν 2021-2022 με σκορ 3-0!
"Αιχμηροί" στο σερβίς και "απροσπέλαστοι" στο μπλοκ, οι παίκτες της ΑΕΛ έκαμψαν την αντίσταση ενός αντιπάλου με πολλά νέα πρόσωπα  και τρομερή μαχητικότητα εντός και εκτός γραμμών του γηπέδου. 
Γονείς, φίλοι , συγγενείς αλλά και μικροί αθλητές από τα φυτώρια της ομάδας αποτέλεσαν τον "έξτρα" παίκτη για την ομάδα του Νίκου Νικητάκη οποίος στο τέλος του αγώνα δήλωσε:
" Σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων απέναντι σε μια ομάδα που η μαχητικότητα και η επιμονή της μας ξάφνιασε δίχως όμως να μας ζημιώσει... Είμαι διπλά ικανοποιημένος που μετά από καιρό παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας αφενός και αφετέρου που δώσανε το παρόν οι μελλοντικοί συνεχιστές του έργου μας!!! Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα ενόψει του αγώνα με την ΕΑΛ.... Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και ελπίζουμε την επόμενη Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης να έχουμε ξανά την συμπαράσταση ΟΛΩΝ των φίλων μας και κατά επέκταση του αθλήματος".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top