Τη δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ έφερε χθες η Ομάδα μας στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Βαλανίδας με σκορ 2-2. Ο άψογος αγωνιστικός χώρος του AEL FC ARENA και η ζεστή ατμόσφαιρα από τους θεατές συνέβαλλαν στο να διεξαχθεί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, από αυτά που ανεβάζουν το επίπεδο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δικαίως στο 30΄ αλλά λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον Τσιούτσια. Με την έναρξη της επανάληψης η Ομάδα μας έκανε την ανατροπή στο σκορ με τον Γκόγκουρα και στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών, παρουσιάζοντας μια πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά, στο 92΄ του αγώνα, μετά από μια βαθειά μπαλιά των φιλοξενουμένων στην περιοχή της ΑΕΛ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.
 
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους, να είναι σίγουροι ότι οι εμπειρίες που αποκομίζουν σε τόσο νεαρή ηλικία αγωνιζόμενοι στο ανδρικό πρωτάθλημα είναι σαφώς σημαντικότερες από κάποιους παραπάνω βαθμούς στην κατάταξη και αυτό θα το καταλάβουν στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους σταδιοδρομίας.
 
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Αθανασόπουλος, Γκουγκίδης, Ράπτης, Μακρής, Μπόρος, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούπρος, Γκόγκουρας, Χουλιαρόπουλος, Τσιούτσιας. Αγωνίστηκαν και οι Τάτσης, Χονδής, Λαρίσης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top