Άδικη ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ από τις Ελπίδες Καρδίτσας στο AEL FC ARENA.

Η ομάδα του Βασίλη Πάνου που ήτανε κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτήν την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην σκληρή Καρδίτσα, δεν ήτανε καθόλου προετοιμασμένη για το ρεσιτάλ του κου Τσίντζα από τον Βόλο.

Η ΑΕΛ που κυριαρχούσε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά, ήξερε πως το παιχνίδι θέλει υπομονή και προσοχή στις λεπτομέρειες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο αμυνόταν. Δυστυχώς όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσίντζας από τα πρώτα λεπτά έδειξε την ανικανότητά του να διευθύνει ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Αρχικά οι κάρτες του κου Τσίντζα έβγαιναν από τσεπάκι του μονάχα για αθλήτριες της ΑΕΛ ενώ σε καμία των περιπτώσεων για τους φιλοξενούμενους που καταχράστηκαν αυτήν την ατιμωρησία στο έπακρο. Έπειτα έκανε το λάθος που επηρέασε σημαντικά την έκβαση του αγώνα, όταν στο 33' της αναμέτρησης η Λάσκου της ΑΕΛ βρίσκει ξεκάθαρα την μπάλα και έχοντας απόσταση από κάθε αντίπαλό της, δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα διότι η επερχόμενη με φόρα και χωρίς να κοιτά αθλήτρια της Καρδίτσας Τσούκα, πέφτει άτσαλα στο πόδι της Λάσκου η οποία όπως αναφέραμε προηγουμένως είχε ήδη είχε βρει την μπάλα. Πρόκειται για μία απόφαση που δικαίως αμφισβητείται σε μεγάλο βαθμό η αντιληπτική ικανότητα του κου Τσίντζα, διότι δεν τίθεται θέμα ερμηνείας κανονισμών αλλά θέμα αντίληψης και όρασης.

Στην συνέχεια και μερικά λεπτά μετά υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος όταν υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ σε μαρκάρισμα που δέχθηκε η Seara, το οποίο όμως έγινε μερικά εκατοστά εκτός της μεγάλης περιοχής και όχι εντός. Πέναλτι το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ η Musto η οποία και έστειλε την μπάλα άουτ. Δυστυχώς η ατυχία που έβαλε την ΑΕΛ σε αυτόν τον αγώνα ξανά χτύπησε μερικά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν στο 42' σε ένα ατομικό λάθος στην άμυνα σε μία ανύποπτη φάση, η Καρδίτσα το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες της ΑΕΛ κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις με πιο σημαντικές ευκαιρίες αυτές των Castanon που μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλο τερματοφύλακα και το σουτ της Γούλα έξω από την περιοχή που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δυστυχώς η επιλογή των διαιτητών της αναμέτρησης ήταν κάκιστη για ένα τόσο δύσκολο και δυνατό αγώνα. Εκτός των σημαντικών λαθών στα οποία υπέπεσε ο Τσίντζας, υποδεέστεροι των περιστάσεων στάθηκαν και οι δύο βοηθοί του οι οποίοι δεν πήρανε καμία πρωτοβουλία και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δεν εφάρμοζαν βασικούς κανόνες διαιτησίας, κάτι που προκαλεί απορία.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Τσαραντάνη, Γούλα, Castanon, Musto, Seara
Αλλαγές: Μέλλου, Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Πίσπα, Κόντου, Καραλεξίδου, Μίσσια, Μούκα

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Καστοριά σε έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται σαν τελικός.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top