Την πρώτη ήττα στην 8η αγωνιστική γνώρισαν οι βυσσινί μετά από μία κακή εμφάνιση.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές μας για την υπερπροσπάθεια. Παρά τις πολλές απουσίες και τους τραυματισμούς πάλεψαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Δαναών για τη νίκη τους, όπως και στους διαιτητές κ.κ. Καρακώστα και Χατζή.
Δυστυχώς οφείλουμε να καταδείξουμε την απαράδεκτη, αναίτια προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά του γυμνασίαρχου-κομισάριου-υπεύθυνου αγώνα και μέλος της ΚΕΔ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΝΑ. Ο σημερινός αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ήτοι επιτρεπόταν σύνολο σαράντα δύο (42) παρευρισκόμενων στο γήπεδο. Αναλυτικά, αθλητές και προπονητές και αξιωματούχοι των δύο ομάδων, όπως και φίλαθλοι, αρκεί να μην υπερβαίνουν τον προαναφερθέντα αριθμό των 42 στο σύνολο. 
Ο κ.Γιώργος Βαρνάς, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο γήπεδο, και αφού "τακτοποίησε" το ζήτημα της αμοιβής του προκαταβολικά, επιδόθηκε σε έναν άνευ προηγουμένου "αγώνα" εκδίωξης από το κλειστό οποιουδήποτε βρισκόταν σε αυτό και δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Με το σύνολο των παρόντων να είναι 37 άτομα, προσπαθούσε να διώξει γονείς αθλητών, συζύγους και διοικητικούς, επικαλούμενος συνεχώς "ο αγώνας είναι κεκλεισμένων, απαγορεύεται οποιοσδήποτε". Όλο αυτό με τη συνδρομή ενός εκ των δύο αστυνομικών που αυτοπροσδιορίστηκαν ως "προστασία του κομισάριου και των διαιτητών και όχι σεκιούριτι" και συγκεκριμένα του αστυνομικού που για δεύτερο αγώνα βρισκόταν σε κατάσταση εκνευρισμού και αγένειας. Ο αστυνομικός, του οποίου τα στοιχεία έχουμε στη διάθεσή μας και θα ενημερωθούν οι ανώτεροί του, επεδείκνυε μανιωδώς τα διακριτικά του φωνάζοντας συνεχώς "είμαι αστυνομία, είμαι αστυνομία, δεν είμαι σεκιούριτι", λες και κάποιος αμφισβήτησε τη στολή του ή την πέρασε για αποκριάτικη.
Με την έναρξη του αγώνα, ο κομισάριος Γιώργος Βαρνάς απαίτησε από τον υπάλληλο του ΕΑΚΛ να του δώσει τα κλειδιά της μοναδικής εισόδου στο κλειστό γυμναστήριο και καταπατώντας κάθε κανονισμό διεξαγωγής αθλητικής αναμέτρησης ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟ, εκθέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους πάντες. Κάθισε στο τραπέζι της γραμματείας και ακόμα και όταν τον ενημέρωναν ότι πρέπει να ανοίξει για να μπουν 2 αθλητές εκτός αποστολής, ή ένας διοικητικός άλλης ομάδας (για να προμηθευτεί μπάλες από την αποθήκη) ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΝΕ την πόρτα.
Μόνο μετά από την κατακραυγή και την υπόδειξη για πολλοστή φορά ότι αυτό που κάνει είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ έδειξε να προβληματίζεται και συνέχισε να τον απασχολεί μόνο αν θα εισέλθουν ένας, δύο ή περισσότεροι υπεράριθμοι και "δυνατιμίσουν" έναν αγώνα που γινόταν σε υποδειγματικές συνθήκες. Ούτε το ενδεχόμενο σεισμού, πυρκαγιάς, τραυματισμού, ή άλλου έκτακτου γεγονότος. Μάλιστα του προκλήθηκε και εκνευρισμός με αποτέλεσμα να αγνοεί σε όλη τη διάρκεια του ματς τους παρευρισκόμενους, ξεκλειδώνοντας τελικά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Ακόμα πιο αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε μετά το τέλος του αγώνα το ότι με ύφος καρδιναλίου αγνοούσε ως συνήθως ό,τι προσπαθούσαμε να του πούμε, έσπευσε να φύγει σαν κλέφτης και όταν απαιτήσαμε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αρνήθηκε ότι κλείδωσε τη μοναδική πόρτα τονίζοντας συνεχώς "έμεινε κανένας απ' έξω;" προκαλώντας τη μήνι και τις ύβρεις (και λίγες ήταν) των γηπεδούχων, στην οποία απάντησε με προαναγγελία μηνύσεων.
Ενημερώνουμε τον κ. Βαρνά, την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ και την ΕΣΚΑΘ, πως περιμένουμε τη μήνυση του. Παράλληλα όμως ενημερώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε οποιονδήποτε άσχετο με κανονισμούς, επικίνδυνο για την ασφάλεια αθλητών και θεατών, να δρα ανεξέλεγκτα. Εμείς δεν προαναγγέλλουμε μηνύσεις, αλλά θα ενημερωθούν άπαντες, τόσο στην μπασκετική κοινότητα (βλ. ΕΟΚ και ΚΕΔ), όσο και στις Αρχές (βλ. Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΑΚΛ) πως ένας κύριος Βαρνάς, προφανώς υπό την ανοχή των ανωτέρων του, αποφάσισε να αναγάγει ένα ήσυχο ματς Α1 Εσκαθ σε "κορυφαίο ντέρμπι" της χώρας. Κυρίως πως ο συγκεκριμένος αποφάσισε πως είναι ο "δεν σας βλέπω, δεν σας ακούω, δεν με νοιάζει τίποτα". Είναι ο κύριος "φέρομαι αλαζονικά και κουτοπόνηρα, τσαμπουκαλεύομαι σε συγγενείς αθλητών σαν να είναι χούλιγκανς, δεν σέβομαι τους ερασιτέχνες παράγοντες" και ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ τους ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ.
Αν η ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ δεν μπορεί να ασκήσει το λειτούργημα που ανέλαβε, ας μην παραιτηθεί, θα τους μάθουμε εμείς πως να το ασκήσουν, με δυσάρεστο για αυτούς αλλά νόμιμο τρόπο.

Α.Ε.Λ. - Δαναοί Τρικάλων  56-57
Δεκάλεπτα: 9-11, 23-29, 40-49, 56-57

Α.Ε.Λ. (Σακάρης - Αμδίτης): Ιωαννίδης 9(3), Πολυχρονιάδης, Γκανέτσας 10, Κανάκης, Δελής 13(1), Κρικώνης 11(2), Γκέκας, Ευθυμίου, Τασιόπουλος, Φασλής 5(1), Γεωργόπουλος 8.

Δαναοί (Τσίμας-Βασιλειάδης): Σδράκας, Δροσόπουλος 18, Πατιτάκης 4, Δουβλαντώνης 3, Πολύζος 11(1), Ντούρβας, Ζαχόπουλος 18(3), Παπαθεοδώρου 3(1), Μπαμπαλής, Πιτσαρής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top