Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και για το αποτέλεσμα της κλήρωσης αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, μίλησε ο Γιάννης Αλεξούλης στο Metropolis 95,5. Ο πρώην άσος των δύο ομάδων αναφέρθηκε αρχικά, στην τωρινή του ασχολία, καθώς είναι ενεργός στα κοινά:
“Είμαι αντιδήμαρχος Πρασίνου, απέφευγα να γίνω αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει πάρει τον δικό του δρόμο, έχει χαθεί η ουσία. Μερικά πράγματα πρέπει να είναι δίκαια και σωστά. Οταν είσαι ένα άγριο ζώο, πρέπει να φας το ήρεμο ζώο για να επικρατήσεις. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Εχουμε αδυναμία να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε. Το σώμα είναι πολύ παραπάνω από το στόμα. Είναι πιο δύσκολο να εκφράσεις ένα συναίσθημα με το σώμα, παρά το με στόμα. Δεν έχω φιλοδοξίες να γίνω Δήμαρχος. Με ενδιαφέρει η Πολιτική, όχι όμως ο κομματισμός. Θέλω να φέρομαι στον κόσμο, όπως θα ήθελα να μου φερθεί. Στον ΠΑΟΚ έπαιζα ως εξάρι και τώρα αισθάνομαι ως εξάρι”.

Οσο για το αποτέλεσμα της κλήρωσης υποστήριξε:
“Αν βάλουμε τα μεγέθη στην τωρινή κατάσταση, υπερτερεί ο ΠΑΟΚ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και στο Κύπελλο, μπορεί μία ομάδα να κλέψει ένα ματς. Η ΑΕΛ έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ΑΕΛ πήρε το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ πριν από αρκετά χρόνια. Αυτά είναι ως προς το τι μπορεί να συμβεί. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλες τις ομάδες. Υστερα ακολουθεί η ΑΕΚ και ύστερα ο Άρης με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Θα είναι μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει ρυθμούς. Εχει τα ποιοτικά στοιχεία που μπορεί να κάνει πάρα πολλά ο ΠΑΟΚ στην πορεία”.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top