Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρακλής σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και πρέπει να τηρηθούν από όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ COVID-19 ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΌΓΛΕΙΟ
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
-Οι ανήλικοι δώδεκα (12) ετών και άνω θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και έντεκα (11) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
-Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & το αρνητικό αποτέλεσμα του self test . Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top