Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, αλλά για και για το επόμενο με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής των «βυσσινί», Ηλίας Φυντάνης, στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης:
Για το ματς με Ηρακλή: 
«Ύστερα από το προχθεσινό αποτέλεσμα, ταρακουνηθήκαμε. Παίξαμε με την Τρίγλια Ηρακλή και πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής. Είχα να το δω πολύ καιρό. Οδήγησε την ομάδα μας σε ισοπαλία. Ήταν τόσο εχθρικός από το πρώτο σφύριγμα. Όταν δε σου δίνει δύο πέναλτι, τι να πεις. Φωνάξαμε τον τέταρτο να δει τις φάσεις σε βίντεο γιατί είχαμε στον πάγκο και δεν ήρθε καθόλου. Μην στηρίζονται οι διαιτητές στο ότι δεν υπάρχει VAR. Αν πήγαινε εκεί ο διαιτητής, τότε θα ακύρωνε το γκολ του Ηρακλή και θα έδινε και πέναλτι». 

Για το επεισόδιο με Κατσαμπή: 
«Δεν πήγα να πιαστώ στα χέρια. Πήγαμε να πάρουμε τους παίκτες μας για να μην φάμε κάρτες. Ήρθε ο Κατσαμπής εκείνη την ώρα και με έσπρωξε και τον έβρισα. Και λέω στο διαιτητή, κοίτα τι κάνει. Και αυτός έδειξε κόκκινη. Μετά μιλήσαμε με τον Κατσαμπή και μου εξήγησε ότι το έκανε γιατί νόμιζε ότι πήγα στους παίκτες του Ηρακλής. Πήγε και στο διαιτητή και είπε ότι «εγώ έφταιγα». Το παραδέχθηκε». 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: 
«Θα κάνουμε ροτέισον. Έχουμε τραυματίες και θα ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Σκοπός μας είναι το ματς της Κυριακής με τη Βέροια. Θα προσπαθήσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top