Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα, καθώς στο κουπόνι ξεχωρίζουν τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ και φυσικά οι ευρωπαϊκές “μάχες” των ελληνικών ομάδων. Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει και σε αρκετά πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο και το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση από τα προγνωστικά europa league, που έρχεται από την αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Σέλτικ. 

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κισβάρντα (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο) παραμένει η Φερεντσβάρος. Το Σάββατο επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Γκιρμότ επικρατώντας με 2-0, φτάνοντας τους 22 βαθμούς βρίσκεται στο -1 από την Κισβάρντα και ισοβαθμεί με την Πούσκας. Παράλληλα, δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους τους. Δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό στον 7ο όμιλο η Φερεντσβάρος, γνώρισε τρεις σερί ήττες και βρίσκεται στο -3 από την αποψινή αντίπαλό της Σέλτικ. Απογοητεύει με τα αποτελέσματά της στη Βουδαπέστη αγνοώντας τη νίκη σε 12 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων (έξι ισοπαλίες, έξι ήττες).

Την ευκαιρία να παραμείνει στο -2 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς έχασε η Σέλτικ το Σάββατο, μένοντας στη “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο την Λίβινγκστον στο “Celtic Park”. Πλέον, το συγκρότημα του Ποστέκογλου στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον στη μάχη για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από την Γλασκώβη η Σέλτικ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Γιάμπλονετς (4-2 τον Αύγουστο 2021), στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. 

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Europa League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top