Δύο πρόσωπα έδειξε η ομάδα μας στον Ευαγγελισμό για την πέμπτη αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΛ. Μέτρια και αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από δύο στημένες φάσεις των γηπεδούχων, καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας ένα τέρμα, αστοχώντας σε ένα πέναλτι, έχοντας δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ανατροπή. Έτσι, ο αγώνας έληξε με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1.
 
Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους νεαρούς μας παίκτες για την προσπάθεια τους και την βελτίωση που δείχνουν ασχέτως του τελικού αποτελέσματος. Μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις και τις εμπειρίες των αγώνων που αποκομίζουν θα επέλθει η σταθερότητα στην απόδοση.
 
Κλείνοντας, οφείλουμε να καταδικάσουμε την αντιαθλητική και εκτός φάσης ενέργεια ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων απέναντι στον δεκαεπτάχρονο Τσιούπρο της ΑΕΛ, η οποία φυσικά και επέφερε την αποβολή του στο 85ο λεπτό.
 
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Γκουγκίδης, Ράπτης, Μακρής, Μπόρος, Γιαννακός, Πολύζος, Τσιούπρος, Γκόγκουρας, Χουλιαρόπουλος, Τσιούτσιας. Αγωνίστηκαν και οι Χονδής, Λαρίσης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top