Σήμερα είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για τον οργανισμό της ΑΕΛ.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Ραφαήλ τέλεσε τα εγκαίνια της μπουτίκ της ΑΕΛ στην καρδιά της πόλης, δίπλα στα δικαστήρια, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, απέναντι από το κτίριο που στεγάζεται το AEL RADIO 104,8.

Παρόντες εκπρόσωποι όλων των βουλευτών, εκτός μιας συγκεκριμένης κυρίας, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πινακάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης, ο εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτης, εκπρόσωποι των παλαιμάχων της ΑΕΛ, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ανδρών, Κ20, Κ17 με τους προπονητές τους, αλλά και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την αυτοπρόσωπη παρουσία του ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και χορηγού της ΑΕΛ διεθνούς φήμης εταιρείας «DOLE», κ. Στάθης Πισλής.

Σημειωτέον ότι από το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση θα δημοσιευθούν αύριο πλήθος φωτογραφίες σε όλα τα μέσα της Λάρισας και όχι μόνο, διεκόπη η κυκλοφορία των ταξί και των λεωφορείων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Άνοιξε η κυκλοφορία με παρέμβαση της τροχαίας μόνο όταν επήλθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γιατί έπρεπε να περάσει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το πλήθος συμμορφώθηκε με υποδειγματικό τρόπο.

Αυτή την υποδειγματική εκδήλωση η οποία διαφημίστηκε μόνο 2 ημέρες, οι προσκλήσεις παραδόθηκαν χθες Παρασκευή, οι πιο γνωστές «τσουτσούδες» της Λάρισας, οι άνθρωποι που εμφανίσθηκαν απέξω από το Ιασώ όταν χειρουργούταν από τον κ. Μπασδέκη ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, με μια νεκροφόρα (ας μας επιτραπεί να κάνουμε λίγο χιούμορ) για να του ευχηθούν περαστικά, προσπάθησαν σήμερα και προ ολίγης ώρας να υποβαθμίσουν την επιτυχία των εγκαινίων μία ώρα πριν αρχίσει η τελετή.

Πρέπει να τους πείραξε η αποθεωτική υποδοχή στον κ. Αλέξη Κούγια με χειροκροτήματα από αγνούς οπαδούς της ΑΕΛ.

Η τελετή άρχισε και έκλεισε με τον ύμνο της ΑΕΛ και όλοι εύχονταν καλή επιτυχία στην ομάδα μας και κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top