Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Γιάννης Βαλαώρας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ που έβγαλε η κληρωτίδα στη φάση των 16 του Κυπέλλου, αλλά και τα προτερήματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Γιάννης Βαλαώρας
«Οι μεγάλες ομάδες έχουν το προβάδισμα σε αυτή τη φάση. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να έχει μία πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την ΑΕΛ. Αν την υποτιμήσει βλέπω να έχουμε έκπληξη.
Η ΑΕΛ περιμένει τον κακό ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να αδικήσει τον εαυτό του για να χάσει. Η ΑΕΛ ποτέ δεν ήταν μικρή ομάδα, είναι μεγάλος σύλλογος. Με τον καιρό, όμως, βλέπετε ότι παίζει Β' και Γ' Εθνική. Έχουν χαθεί ονόματα και ονόματα από το ποδόσφαιρο.
Τότε από την Λάρισα έβγαιναν πολλά ταλέντα. Υπάρχουν πάλι, αλλά δυστυχώς οι πιο πολλές ομάδες θέλουν έτοιμους παίκτες. Εμείς τότε παίζαμε για μερικές δραχμές, τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά. Όπως και πιο παλιά αγωνιζόταν για μία πορτοκαλάδα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Καραπιάλης έκαναν υπομονή μέχρι να παίξουν. Υπήρχαν δύο τρεις ξένοι και όλοι οι άλλοι Έλληνες, ενώ τώρα συμβαίνει το αντίθετο.»

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: 
«Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ καλός, πάρα πολύ καλός. Κάνει όλο το παιχνίδι. Και ο Πασχαλάκης μου αρέσει, ασχέτως που μερικοί λένε κάποια πράγματα. Είναι πολύ καλός. Μου θυμίζει τον Πλίτση. Ο Ζίβκοβιτς, επίσης, είναι πολύ καλός, έχει καλό αριστερό πόδι και σουτάρει από μακριά, κάτι που λείπει από τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τον Ιανουάριο πρέπει να ενισχυθεί με ένα δεκάρι. Γιατί ο Μπίσεσβαρ δεν αντέχει 90 λεπτά.»

Για την αποτυχία της εθνικής να προκριθεί στο Μουντιάλ σχολίασε: 
«Εμείς διψούσαμε για το ποδόσφαιρο, τώρα όσο πάει χειροτερεύει. Μπαίνει και το στοίχημα μέσα. Βλέπεις ένας παίκτης είναι μπροστά και αντί να ντριπλάρει περιμένει. Ο κόσμος θέλει θέαμα. Θυμάστε ότι ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο για να δει τον Κούδα και τον Χατζηπαναγή.»
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top