Χωρίς VAR θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΛ – ΠΑΟΚ και Λεβαδειακού – Ολυμπιακού.

Σε επιστολή του, στην ΕΠΟ, την οποία αποκαλύπτει το SDNA, ο διευθύνων σύμβουλος της Indigital, Κώστας Ρούπτσος, απάντησε ότι από τους αγώνες Παναθηναϊκός – Βόλος, Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, μόνο το γήπεδο της Λεωφόρου, «διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για την παροχή υπηρεσιών VAR». «Σε συνέχεια της αλληλογραφίας μας και της κοινοποίησης των αιτημάτων των ομάδων για παροχή υπηρεσιών VAR στους κάτωθι αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος,
– ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς)
– ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (Τετάρτη 01/12/2021, Στάδιο Αλκαζάρ)
– ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής.

Ως γνωρίζετε και στο πλαίσιο της τρέχουσας σύμβαση μας με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, η Ένωση εταιριών <MEDIALUSO-INDIGITAL> υποχρεούται στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος να προσφέρει υπηρεσίες VAR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Με βάση την τροποποίηση της σύμβασης που έγινε στις 20-8-2021, η ένωση μας υποχρεούται να προσφέρει στο εξής υπηρεσίες VAR στους προημιτελικούς, στους ημιτελικούς και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τους όρους παροχής της υπηρεσίας όπως αυτή προσφέρεται και στους αγώνες της Superleague.

Πέραν των ανωτέρω συμβατικών μας υποχρεώσεων (προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικός Κυπέλλου), η Ένωση μας μπορεί να καλύψει επιπλέον αγώνες Κυπέλλου, υπό της εξής προϋποθέσεις:

– To τίμημα να καλυφθεί από την Ομοσπονδία και να έχει καταβληθεί στον λογαριασμό της MEDIA GREECE (Ελληνικό Παράρτημα της MEDIALUSO) τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα. Το τίμημα είναι το ίδιο με το ποσό της κύριας σύμβασης (5.000 για τον αγώνα και 950 για την γραμμή οφσάιντ, σύνολο 5.950 Ευρώ πλέον ΦΠΑ).

– Να μην υπερβαίνει ο συνολικός αριθμός αγώνων την ίδια ημέρα τους 4.
– Να υπάρχει η ενεργή υποδομή οπτικών ινών και διασύνδεση με το κέντρο επιχειρήσεων καθώς και όλες οι απαραίτητες ενεργές πιστοποιήσεις VAR κατά FIFA/UEFA.
– Ως εκ τούτου από τους ανωτέρω αγώνες μπορεί να καλυφθεί εξωσυμβατικά μόνο ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για την παροχή υπηρεσιών VAR.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες VAR σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου από τη φάση των προημιτελικών και μετά (ανεξάρτητα με το ποιες ομάδες θα προκριθούν), ως ορίζει η σύμβαση μας και τα έξοδα αυτών (υπηρεσίες VAR ή τυχόν πιστοποιήσεις) καλύπτονται από την τροποποίηση της κύριας σύμβασης.
Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση σας ως προς τα ανωτέρω και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε
Εκ μέρους της Ένωσης εταιριών «MEDIALUSO-INDIGITAL»
Κώστας Ρούπτσος
Διευθύνων Σύμβουλος InDigital
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top