Σαββατοκύριακο θυμίζει το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (15/12) με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα και δυνατά παιχνίδια Κυπέλλου σε Ισπανία και Ιταλία. Η σημερινή μας πρόταση έρχεται από Αγγλία και την αναμέτρηση Μπέρνλι - Γουότφορντ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και την οποία μπορείτε στη στοιχημαν.


Δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο εντός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή η Μπέρνλι, που έμεινε στο 0-0. Είχε ανάγκη τον βαθμό, έπειτα απ’ την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι παραμονής με τη Νιουκάστλ. Είχε προηγηθεί αήττητο σερί πέντε αγώνων για την ομάδα του Ντάις (1-4-0), η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας είναι η μοναδική στο φετινό πρωτάθλημα, με 11 πόντους είναι στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και το -2 απ’ τη Γουότφορντ.

“Πικρή” ήττα με 2-1 από την Μπρέντφορντ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουότφορντ. Ήταν η έκτη ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εντός), Τσέλσι (1-2 εντός), Λέστερ (4-2 εκτός), Σαουθάμπτον (0-1 εντός) και Άρσεναλ (1-0 εκτός), στο μεσοδιάστημα επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει σήμερα δύσκολη αποστολή, καθώς κέρδισε μόλις ένα απ’ τα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς με την Μπέρνλι σε επίπεδο πρωταθλήματος (1-4-7).


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top