Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (20/12), έπειτα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική της Super League, ενώ το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι Λεβάντε - Βαλένθια. To Betarades.gr έψαξε και βρήκε το πιο δυνατό από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, που έρχεται από την Ολλανδία και την αναμέτρηση Ουτρέχτη Β’ - Ντε Γκράαφτσαπ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στην betshop.


Επιτέλους νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ουτρέχτη Β’, που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Φένλο. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στη 14η θέση μετά το πέρασμα 19 αγωνιστικών, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα και στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια.


Από την άλλη η Ντε Γκράαφτσαπ βρίσκεται στην 6η θέση και αναζητά αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χέλμοντ Σπορ. Εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, ωστόσο εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή, έχοντας κερδίσει τις 5/6 πιο πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top