Δήλωση του πρωήν αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήση Ντελόπουλου, στην εφημερίδα «Ελευθερία»:

Αναλυτικά η δήλωση του Ζήση Ντελοπουλου:
«Υπηρέτησα και υπηρετώ το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπώ είτε ως αθλητής στο παρελθόν είτε ως χορηγός και παράγοντας ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων μέχρι σήμερα.

Παρά τη σκληρή καθημερινότητα μου που απαιτεί την διαρκή διεύθυνση των πέντε εταιρειών που έχουμε με τον αδερφό μου είναι σταθερά δίπλα στην ΑΕΛ από το 2013 ως μέλος της διοίκησης αντιπρόεδρος και τελευταία ως υπεύθυνος ακαδημιών και πάντα έβαζα την ομάδα της πόλης μας πρώτη και πάνω από όλους και όλα.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε το όνομά μου ως υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΛ κάτι που είχε συμβεί και στην αρχή του καλοκαιριού δεν το επιδίωξα δεν το δήλωσα δεν το συντήρησε και δεν είναι του χαρακτήρα μου να λειτουργώ με φήμες και διαρροές.

Για την ακρίβεια δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από συνεργάτη του Κούγια στο οποίο ενημερώθηκα ότι ήταν επιτακτική η επιθυμία του κυρίου Κούγια να κάνω επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και να αρνηθώ τις φήμες αυτές.

Επειδή δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω δηλώσεις πόσο μάλλον να διαψεύσω κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ δήλωση ενημέρωσα το συνεργάτη του κυρίου Κούγια να ετοιμάσει αυτός μία δίνοντας του όμως να καταλάβει το δικό μου στίγμα και ύφος και ότι αυτή η δήλωση θα έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και σύντομη.

Τότε  ενημερωθήκα με έκπληξη και απογοήτευση ότι η δήλωση ήταν έτοιμη από πριν και ότι είχα ελάχιστα περιθώρια παρέμβασης γεγονός που με λύπησε βαθιά και με ενόχλησε έντονα.

Μετά τη δημοσίευση της “δήλωσης μου” με λύπη μου διαπίστωσα και διαπίστωσε και όλη η φίλαθλη κοινωνία της Λάρισας ότι το κείμενο που αναρτήθηκε είχε το τυπικό και χαρακτηριστικό ύφος των λεγομένων του κυρίου Κούγια και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν αμέσως αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν δικά μου λόγια αυτά που γράφτηκαν.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων δηλώνω ότι σταματάω να ασχολούμαι διοικητικά στο εξής με την ΠΑΕ ΑΕΛ και παραιτούμαι αμετάκλητα από υπεύθυνος των ομάδων νέων Κ17 και Κ20.

Η διαδρομή και ο αυτοσεβασμός δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω σε οτιδήποτε στο οποίο καλούμε να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Εύχομαι στον κύριο Κούγια να πετύχει τους στόχους του και τους στόχους της ομάδας μας και τον τιμώ και τον σέβομαι όπως στέκομαι δίπλα και τιμώ και σέβομαι όλους τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους όλα τα προηγούμενα χρόνια διοίκησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου τα μέλη του οργανισμού που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΛ και τους συνεργάτες τους φορείς και τους παράγοντες της πόλης και του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Κούγια που με τίμησε με τη φιλία του και με πρότεινε για τις θέσεις του αντιπροέδρου στο παρελθόν και του υπεύθυνου των ομάδων νέων τη φετινή χρονιά.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κύριος Κούγιας δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του όμως επειδή έχω μάθει στο επιχειρείν να είμαι πάντα έτοιμος και με τα πόδια μου να πατούν σταθερά στη γη και επειδή σέβομαι τους απλούς και αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας δηλώνω ότι όταν εάν και εφόσον ο κύριος Κούγιας θελήσει να παραχωρήσει τις μετοχές του θα είμαι παρών και θα τις διεκδικήσω με διαφάνεια ξεκάθαρο πλάνο και φρέσκες ιδέες.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top