Η ευχητήρια ανακοίνωση της ιδιοκτησίας, του Δ.Σ., και όλου του οργανισμού της ΑΕΛ για το 2022.
O Πρόεδρος κ. Αλέξιος Κούγιας, το Δ.Σ, τα στελέχη, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων της ΑΕΛ μας, ευχόμαστε στους οπαδούς μας σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ευτυχισμένο το 2022. Το 2021 ήταν για την ιστορική μας ομάδα ένας καταστροφικός χρόνος, αφού το άγριο κυνηγητό του βρώμικου Ελληνικού ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, το άγριο κυνηγητό από την Ε.Π.Ο. με αποκορύφωση την βρώμικη ακύρωση των δελτίων μας μια ώρα πριν τον κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος με την Λαμία, οι στημένες διαιτησίες με επικεφαλής τον αλήστου μνήμης Ζαχαριάδη, του δυστυχώς ακόμη στους πίνακες Γιάννη Παπαδόπουλου, η βρώμικη συμπεριφορά του Δούρειου ίππου Μιχάλη Γρηγορίου (ο προπονητής που διδάσκει το σύστημα κορονοϊός – αναβολή παιχνιδιού), την συμπαιγνία των αντιπάλων ομάδων μας στα play-out, αλλά κυρίως τα λάθη της ιδιοκτησίας και της διοικήσεως μας που δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς τους εχθρούς μας με αποτελεσματικό τρόπο, μας οδήγησαν για έναν μόλις βαθμό, να αγωνιζόμαστε στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης κατά την Uefa και τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τα τελευταία χρόνια την Super League 2.
Παρ’ όλα αυτά το τέλος αυτής της καταστροφικής χρονιάς για την ιστορία της ΑΕΛ μας βρίσκει με αδειοδότηση για συμμετοχή σε διοργανώσεις της Uefa, γεγονός πρωτοφανές για υποβιβασμένη από την Super League 1 ομάδα, χωρίς προσφυγές, αλλά κυρίως και με μια παντοδύναμη 30άδα Ελλήνων νεαρών ποδοσφαιριστών, των περισσοτέρων καταγόμενων από την Λάρισα, με 3 μόνο εξαίρετους ξένους ποδοσφαιριστές και με ένα προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη  Γκουτσίδη και τον βοηθό του Αλέξη Σπυρόπουλο που ευχόμαστε να μείνει χρόνια κοντά μας και όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά στο ανακαινισμένο ιστορικό Αλκαζάρ να καμαρώνουμε τα Ελληνόπουλα παιδιά μας με εμφανίσεις όπως αυτή η τελευταία με την Ξάνθη, με υγιή οικονομικά ώστε η ΑΕΛ μας να μην ξαναπτωχεύσει και κοντά πάντοτε σε όλους τους συνανθρώπους μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδος όπως διαχρονικά έχουμε αποδείξει.
Είμαστε βέβαιοι ότι το τέλος του 2022 θα το γιορτάσουμε με μια πολύ ωραία θέση στην Super League 1 και με γεμάτο το Αλκαζάρ όπως παλιά και χωρίς αυτή την λαίλαπα του Covid19.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top