Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2. Αναλυτικά ο Νίκος Θεοδοσιάδης
Ισόπαλο το παιχνίδι σήμερα με την ΑΕΛ μεγάλες οι διαφορές όσων αφορά το μπάτζετ είδαμε όμως έναν Πιερικό σήμερα που ικανοποίησε όχι μόνο τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες αλλά και εσάς:
«Η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεν μπορέσαν τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν να τις μετουσιώσουμε σε γκολ και θεωρώ το δοκάρι και ο Θεοδωρόπουλος ήταν οι πρωταγωνιστές από πλευράς ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πραγματικά κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ένα καταπληκτικό παιχνίδι, περιορίσανε τον αντίπαλο σε ένα παθητικό ρόλο και όταν φθάνεις σε αυτό το σημείο, μια ομάδα όπως η ΑΕΛ που έχει επενδύσει αρκετά χρήματα για να καταφέρει την επάνοδο της στην Superleague, νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε είναι σίγουρα ένα πράγμα που πρέπει να βελτιώσουμε, μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης, αλλά και με το γεγονός ότι και η μεταγραφική περίοδο είναι κοντά. Να μπορέσουμε μεσοεπιθετικά να δώσουμε στην ομάδα λύσεις, ώστε να βρίσκει πιο εύκολα το γκολ. Σήμερα όμως νομίζω ήταν καθαρά θέμα τύχης, γιατί βρήκαμε τις ευκαιρίες αλλά σας είπα το δοκάρι και ο Θεοδωρόπουλος, που έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις μας στέρησαν τη νίκη. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Συνεχίζουμε αυτό το διάστημα έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι, είμαστε μια νεανική ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που συνεχώς μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και βάζουμε στο παιχνίδι μας πράγματα που τα χρειαζόμαστε, έχουμε και άλλα να βάλουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα της ΑΕΛ. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πραγματικά η παρουσία του κόσμου είναι αυτό που θέλουμε και τη χρειάζεται η ομάδα. Να στηρίξουν αυτά τα νέα παιδιά και τη προσπάθεια που γίνεται, ώστε να χτίσουμε το Πιερικό του μέλλοντος. Ο Πιερικός θέλουμε να υπάρχει και του χρόνου και τον επόμενο χρόνο και κάθε χρόνο. Και να σταθεροποιηθεί σε αυτή την κατηγορία, από την οποία λείπει πολλά χρόνια. Νομίζω ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, είμαστε σε σωστό δρόμο και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Να ευχηθώ καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top