Πολύτιμο έδαφος έχασε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην μάχη για την είσοδο στα play-off, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα απέναντι στα Τρίκαλα. Οι βυσσινί προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους όμως η μαχητικότητα των φιλοξενουμένων τους δυσκόλευε αρκετά με αποτέλεσμα η κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Στο πρώτο ημίχρονο και παρά την μέτρια εμφάνιση, η ΑΕΛ ήτανε πιο απειλητική και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22' με την Μαριάννα Γούλα μετά από παράλληλη μπαλιά της Musto. Λίγα λεπτά μετά η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πάρει σημαντικό προβάδισμα, όμως το σουτ της Γούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την ατυχία να νιώσει την ψυχρολουσία να ισοφαριστεί μόλις στην πρώτη φάση, μετά από μία αδράνεια στην άμυνά της. Στην συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο αντίπαλος έβγαζε περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει απειλητική σε αντίθεση με τα Τρίκαλα τα οποία έβρισκαν τους χώρους και έφταναν συχνά έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, δημιουργώντας συνεχή πίεση. Τελικά σε μία άσχημη στιγμή για την ΑΕΛ όπου δεν πρόλαβε να γίνει η αλλαγή της τραυματίας στην άμυνα Ρήγα, τα Τρίκαλα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα κάνοντας της ανατροπή στο 67'. Φυσικά μετά από αυτό το γκολ η ΑΕΛ πίεσε αρκετά ψηλά με αποτέλεσμα να αφήσει αρκετά κενά στην άμυνά της και τα Τρίκαλα να το εκμεταλλευτούν και σε μία αντεπίθεση στο 83' να ευστοχήσουν σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η Βλασιάδου, την οποία και απέβαλε λανθασμένα ο διαιτητής Κουτρουμάνος από την Καρδίτσα!!!

Στα λιγοστά λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα  η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει το σκορ με την Παναγιώτα Σωτηριάδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ και προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε δυνάμεις και έτσι το 2-3 ήτανε το τελικό σκορ σε μία πολύ ωραία αναμέτρηση.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ΑΕΛ ήτανε μέτρια και σίγουρα όχι αυτήν που θα έπρεπε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Κόντου, Λάσκου, Νικολαΐδου, Castanon, Τσαραντάνη, Γούλα, Musto, Seara
Αλλαγές: Σωτηριάδη, Μούκα, Καραλεξίδου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Μέλλου, Πίσπα, Μακεντούδη

Καλή σε γενικές γραμμές ήτανε η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα, με εξαίρεση το λάθος της αποβολής στη φάση του πέναλτι, όπου εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Η επόμενη αγωνιστική η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου είναι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top