Με νίκη ψυχολογίας έκλεισε τη χρονιά η ΑΕΛ, μέσα στο γήπεδο του Ευoσμου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 0-4. Οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου ήθελαν να αποδείξουν από την αρχή την ανωτερότητά τους και να καθαρίσουν το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως οι κακές επιλογές στην τελική ενέργεια αλλά και οι πολλές λάθος υποδείξεις της 2ης βοηθού, κράτησαν χαμηλά το σκορ. Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 21' με την Musto και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με την Seara μετά από ασιστ της Musto στο 26' και στο 45', για να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 0-3 και τον αντίπαλο να μην μπορεί να αντιδράσει καθόλου, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα από τις βυσσινί ,οι οποίες και στα πλαίσια του fair-play δεν προσπάθησαν να εκβιάσουν ένα πολύ μεγάλο σκορ, ειδικά όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτριες λόγω της αποχώρησης με τραυματισμό της Επανωμίτη και ενώ δεν είχαν άλλη αλλαγή. Σε μία από τις λιγοστές καθαρές φάσεις που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο η Seara διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Η ΑΕΛ εκτός από τους βαθμούς της νίκης, κρατάει και την επανεμφάνιση στη βασική εντεκάδα της Χριστίνας Μούκα η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπως και την πρώτη εμφάνιση στην Α' Εθνική της Ελένης Πλασταρά. 

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος Ξεκίνησαν: Πλασταρά, Λάσκου, Νικολαΐδου, Σωτηριάδη, Ρήγα, Κόντου, Τσαραντάνη, Castanon, Μούκα, Musto, Seara 
Αλλαγές: Παυλοπούλου, Καραλεξίδου 
Στον πάγκο βρέθηκαν: Μίσσια, Γούλα 

Σχετικά καλή η διαιτησία του αγώνα, με εξαίρεση την 2η βοηθό Πολυχρονίδου από το Κιλκίς, η οποία υπέπεσε σε αρκετά αδικαιολόγητα λάθη σε πολύ εύκολες φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής τελείωσε και ο πρώτος γύρος ο οποίος βρήκε την ΑΕΛ στην 4η θέση του Βόρειου Ομίλου. Μία θέση που σίγουρα δεν αφήνει ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ΑΕΛ, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για την φιλοξενία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top