Ο Θωμάς Γράφας θα είναι ο αντί-Μαρσέλο Στράτσια στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον γνωστό προπονητή κ. Θωμά Γράφα.
Ο κ. Γράφας έρχεται στην Λάρισα με σκοπό να βοηθήσει για να ανακάμψει η ομάδα μας.
Άμεσος συνεργάτης του, θα είναι ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γεωργιάδης, που επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από έναν χρόνο περίπου. Τον κ. Γράφα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ζητώντας από τους παίκτες να εντείνουν την προσπάθεια τους, για να βγάλουν την ομάδα, από την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή.
Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον απερχόμενο τεχνικό Marcelo Straccia τον οποίο χαρακτήρισε πλέον φίλο της ομάδας, ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή του Απόλλωνα, κ. Θωμά Γράφα.
Κατόπιν μίλησε στους παίκτες ο νέος τεχνικός που τόνισε ότι γνωρίζει την ομάδα και πολλούς παίκτες και πιστεύει ότι βάση έμψυχου υλικού, έχει την δυνατότητα να πάει πολύ καλύτερα στην συνέχεια και να αναρριχηθεί βαθμολογικά πολύ πιο ψηλά γίνεται. Στην συνέχεια ο κ. Γράφας "έπιασε" δουλειά στο γήπεδο κάνοντας την πρώτη του, προπόνηση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top