Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Βέροια, για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2, που έγινε στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο Φοφανά για τη Βέροια με σουτ στο 90ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Βέροια, με τον Ακούνια να ισοφαρίζει για την ΑΕΛ με γυριστό στο 92ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γλυνού. Σ’ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη μεγαλύτερη του διάρκεια, με ελάχιστες φάσεις. Η ομάδα της ΑΕΛ άργησε να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού, αντίθετα η Βέροια προσπάθησε από την αρχή να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΛ. Προβληματισμός για την εικόνα της ΑΕΛ, καθώς μόνο στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά πίεσε και κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις και έτσι το ισόπαλο 1-1 αντικατοπτρίζει στο έπακρο και την εικόνα του αγώνα. 

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (64' λ.τρ Θ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (55' Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71' Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης (55' Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71' Γιάκος), Ακούνια.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68' Ράμος), Μούργος (81' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (68' Φοφανά), Πασάς (86' Δημόπουλος).
 
ΑΕΛ © 2023. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top