"Μετεξεταστέοι" στο πρώτο διαγώνισμα της χρονιάς....
Το απόγευμα της Κυριακής 28/11/2021 αναμετρήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ η Ε.Α.Λ. και η Α.Ε.Λ.
Οι "βυσσινί"  έχοντας έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας απώλεσαν τους πρώτους τους βαθμούς υποπέφτοντας έτσι στην πρώτη τους ήττα απέναντι σε ένα πολύ μεθοδικό αντίπαλο.   
Η ομάδα του Νίκου Νικητάκη δεν μπόρεσε να αποζημιώσει το φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ το οποίο αν και εκτός έδρας, κατέκλυσε στη συντριπτική πλειοψηφία της κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης.  Φίλοι, συγγενείς, αθλητές ακαδημιών αλλά και λοιποί θεατές  υποστήριξαν μέχρι τελευταία στιγμή την προσπάθεια των παικτών η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να αξιώσει κάτι από το ματς.
Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των βυσσινί δήλωσε: " Ήταν μια πολλή κακή  εμφάνιση από πλευράς μας χωρίς περιθώριο για δικαιολογίες και ελαφρυντικά... Αποδεικνύεται ότι η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά ειδικά τώρα που στο κυνήγι της πρωτιάς ερχόμαστε δεύτεροι... Ζητάμε από τον κόσμο μας πίστωση χρόνου και υποσχόμαστε πολύ καλύτερες εμφανίσεις αρχίζοντας με τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου"
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top