Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Νίκος Κεχαγιάς
Είστε απογοητευμένος, μια άμυνα που ήσασταν υπερήφανοι μέχρι το ξεκίνημα αυτού του αγώνα:
«Δεν έχω να πω πολλά για το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι δεν εμφανιστήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μείναμε στις διακοπές των Χριστουγέννων. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτή την εμφάνιση, αλλά θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Ήταν μία καλή "σφαλιάρα" μπορώ να πω αυτό για εμάς, διότι είναι μακρύς ο δρόμος και οι δυνατότητες της ομάδας είναι πάρα πολύ μεγάλες και δεν μπορούμε να κριθούμε από ένα μόνο παιχνίδι, που όντως στο σημερινό παιχνίδι επαναλαμβάνω δεν εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Υπήρξε εφησυχασμός, κάποια υπεροψία ενδεχομένως λόγω ήσασταν στην πρώτη θέση και με διαφορά από την ΑΕΛ και πως βλέπεται τώρα την συνέχεια. Δηλαδή το μάθημα που πήρατε σε τι έχει συνέχεια, σε τι θα δουλέψετε;
«Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, νομίζω εκείνο που θα πρέπει να επικρατήσει θα πρέπει να είναι η συγκέντρωση, γιατί τις καλές ομάδες, τι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, τις δυναμώνουν πάρα πολύ τέτοια κακά αποτελέσματα. Γιατί μέσα από τα κακά αποτελέσματα, καμιά φορά, μπορεί να βγει και κάτι θετικό. Ήταν όπως είπα μια "σφαλιάρα" για εμάς, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί επαναλαμβάνω ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΛ και να ευχηθώ σ’ όλο τον κόσμο καλή χρονιά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top