Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο «Μητσιμπόνας Β΄» την Κυριακή το μεσημέρι όπου η ΑΕΛ με μ.ο. ηλικίας της ενδεκάδας τα δεκαεπτάμιση έτη και ο αξιόμαχος Κεραυνός Δένδρων παίζοντας ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο σημείωσαν έξι γκολ, με την ομάδα μας να επικρατεί τελικά με σκορ 4-2. Μόλις στο 3΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ αλλά μετά από πέντε λεπτά η ΑΕΛ ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Καλαπανίδα. Η ομάδα των Δένδρων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ μετά από φάση που μόνο ο επόπτης Νάκας και ο διαιτητής Κουκούλης από όσους βρισκόταν στο γήπεδο δεν είδαν ότι υπήρχε οφσάιντ αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στην συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ σημείωσαν τρία τέρματα, πρώτα με τον Τσιούτσια με απευθείας φάουλ, στην συνέχεια με τον ίδιο παίκτη ύστερα από ασίστ του Καλύβα και στο 93΄ με πανέμορφο τακουνάκι του Χουλιαρόπουλου μετά από ασίστ του Καλύβα.
Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση της ομάδας μας και για τη νίκη.
Κλείνοντας, ασχέτως του αποτελέσματος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε κατά των παραπάνω διαιτητών, όχι μόνο για τις διαιτητικές τους αποφάσεις (για δεύτερο παιχνίδι μάλιστα ο κύριος Κουκούλης) αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά τους, το ύφος τους και τελικά για την προσωπικότητά τους.

ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Γιαννακός, Τσιούπρος, Πολύζος, Χουλιαρόπουλος, Τάτσης, Τσιούτσιας.
Αγωνίστηκαν και οι Καλύβας, Χονδής, Κωστόπουλος, Ματράκης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top