Ανακοίνωση για τον νέο Γενικό Διευθυντή όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων, νέο Εμπορικό Διευθυντή και Αντιπρόεδρο και τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΛ.
1. Μετά από προσωπική επαφή του κ. Αλεξίου Κούγια και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλία Αϊβάζογλου, νέος general manager όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ αναλαμβάνει ο Νίκος Σαμολαδάς.
Ο Νίκος Σαμολαδάς, τα προηγούμενα 4 χρόνια και μετά την αγορά των μετοχών από τον γνωστό Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Ηλία Αϊβάζογλου, ήταν μέχρι σήμερα ο άνθρωπος που κινούσε όλα τα νήματα στην ΠΑΕ Τρίκαλα επί 4 χρόνια.
Ο Νίκος Σαμολαδάς υπήρξε αξιολογότατος ποδοσφαιριστής και έχει εργαστεί σε διάφορες ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος επιδεικνύοντας εξαιρετικό ήθος, μεγάλη εργατικότητα, ασχολούμενος 24 ώρες το 24ωρο με όλα τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος μίας ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ηλία Αϊβάζογλου, γιατί επέτρεψε στον Νίκο Σαμολαδά να εργαστεί για την ομάδα μας και να συσφιχθούν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις του σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Κούγια.
Ο Νίκος Σαμολαδάς είναι σε συνεχή επαφή από την πρώτη μέρα της προσλήψεώς του με τον προπονητή μας κ. Γκουτσίδη και θα είναι αρχηγός αποστολής για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Θεσπρωτός στην Ηγουμενίτσα στις 05/01/2022.
Ο Νίκος Σαμολαδάς θα έχει δικό του γραφείο τόσο στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, επί της Κύπρου 72, όσο και στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων.
2. Νέος εμπορικός Διευθυντής, Διευθυντής δημοσίων σχέσεων και Δ΄ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει από σήμερα ο κ. Σπύρος Λάμπρου.
Ο κ. Λάμπρου είναι συνταξιούχος ανώτερος αξιωματικός του λιμενικού σώματος, είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ήταν επί 7 χρόνια επικεφαλής των ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου, επί 3 χρόνια ήταν Πρόεδρος του Ολυμπιακού Χαλκίδος όταν ήταν λιμενάρχης Χαλκίδος, και μετά τη συνταξιοδότησή του ασχολήθηκε επαγγελματικά με το marketing και τις δημόσιες σχέσεις.
Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνοντας σημαντικότατο πόστο θα εισέλθει ο συνταξιούχος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, κ. Ιωάννης Σαμπάνης, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου και πρόεδρος επί σειρά ετών στην Αναγέννηση Καλοχωρίου.
3. Να ενημερώσουμε ότι μέχρι σήμερα καμία πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΑΕΛ δεν υπέβαλε ο κ. Ντελόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top