Ακόμα μια σημαντική νίκη πήρε η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Οι «βυσσινί» με «χρυσό» σκόρερ τον Δημήτρη Μαυριά, με σουτ στο 45ο λεπτό, πήραν το τρίποντο και έφτασαν την Ξάνθη στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα. Η Νίκη Βόλου έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Ροχάνο εκτέλεσε το πέναλτι και είδε τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Η ΑΕΛ στο 65ο λεπτό με το Γκοτζαμανίδη με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Mπέρτος, Μαϊδανός (23′ Κ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Γιάκος (85′ Ραμίρεζ), Μαυριάς (76′ Γλυνός), Ακούνια, Όγκμποε.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας (54′ Βλαχομήτρος), Ανδρέου, Αλιατίδης (66′ Γρομητσάρης), Πάνος, Κάσσος, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε (54′ Βασιλείου), Γκαρσία, Ροχάνο (54′ Τζιώρας).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top