Έχει τις ευκαιρίες του για προγνωστικά στοίχημα το κουπόνι του Σαββάτου (29/01), με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται σε αγώνες εντός συνόρων. Από τη Super League εντόπισε τη δυνατή πρόταση της ημέρας το Betarades.gr και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω. 


Στις 15:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 20η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.


Από την πρώτη του νίκη μακριά από το γήπεδό του (0-1) στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, στην έδρα του Ιωνικού, προέρχεται ο Παναθηναϊκός, έστω και αν δεν έθελξε με την απόδοσή του. Αντίθετα, είναι δυνατός στην έδρα του, όπου και κέρδισε τους έξι από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες. Στους πέντε τελευταίους, μάλιστα, διατήρησε και ανέπαφη την εστία του. 

Περίοδο φόρμας διανύει ο Αστέρας Τρίπολης, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) επί του Απόλλωνα. Βελτίωσε την ανασταλτική του λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του. Η ομάδα της Αρκαδίας βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους και μπορεί να κάνει το ίδιο και στη Λεωφόρο.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Super League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top