ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Β΄ΕΠΣΛ 
ΑΕΛ-ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 2-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕΛ 2-5
Το πρώτο της παιχνίδι μετά από διακοπή πέντε εβδομάδων έδωσε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Σωματείου, υποδεχόμενη τον Λαρισαϊκό στο γήπεδο της Ανθούπολης. Παρότι οι βυσσινί προηγήθηκαν νωρίς με τον Φούντογλου, η ομάδα του Λαρισαϊκού ανέτρεψε το σκορ και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο. Το τελικό 2-2 έκανε ο Τσιούτσιας στο 73΄ και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε ως την λήξη σε ένα παιχνίδι που η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες. 
Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος πρώην Προέδρου του Σωματείου Ηλία Φασούλα.

ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Μπόρος, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Γιαννακός, Φούντογλου, Πολύζος, Χουλιαρόπουλος, Γκόγκουρας, Τσιούτσιας.
Αγωνίστηκαν και οι Τσιούπρος, Καλύβας, Χονδής.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στο γήπεδο Δασοχωρίου, παρουσία πολλών οπαδών της ΑΕΛ,  οι βυσσινί φιλοξενήθηκαν από την τοπική ομάδα. Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίωρο του αγώνα σημειώνοντας πέντε γκολ παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε από τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ της ΑΕΛ σημείωσαν οι Γιαννακός, Γκόγκουρας (3) και Καλύβας.
ΑΕΛ (Χ.Γκάτας-Γ.Βασιλείου): Νικόλι, Τάτσης, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Κωστόπουλος, Γιαννακός, Φούντογλου, Καλύβας, Τεμιρτζόγλου, Γκόγκουρας, Τσιούτσιας.
Αγωνίστηκαν και οι Μακρής Κ., Τσιπνής, Λαρίσης, Μπόρος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top