Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μάριο Όγκμποε που σκόραρε δις, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Βόλο. Εκτός έδρας νίκη με 2-1 κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού Βόλου, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Superleague 2. Τα δύο τέρματα των «βυσσινί» σημείωσε στο 6' με δυνατό σουτ και στο 64' με κεφαλιά ο Μάριος Όγκμποε. Μετά το πρώτο τέρμα της ΑΕΛ οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ που θα έφερνε ξανά την ισοπαλία. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά για τον Ολυμπιακό Βόλου, η μπάλα πήγε στο Στάμου που με προβολή από κοντά μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών της ΑΕΛ είχε ισοφαρισει προσωρινά στο 47'.
Στους 26 βαθμούς έφθασε η ΑΕΛ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την πρώτη Βέροια που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης (91' Μαρκοπουλιώτης, Ντιαμπί (65' Κατσούκης), Γκαργκαλατζίδης (74' Ασαμόα), Χατζής, Βερνάρδος (74' Νάνι).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς (54' Θ. Παπαγεωργίου), Κ. Παπαγεωργίου (54' Γιακός), Κολομπίνο (54' Ραμίρεζ), Γλυνός(73' Μαυρίας), Ακούνια (91' Μιλτιάδης), Όγκμποε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top