ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Λ. προς Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Αναστασίου.
Η Α.Ε.Λ. βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως αδυνατεί πλέον να συνεργαστεί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μιχάλη Αναστασίου, κυρίως στο γηπεδικό θέμα.
Είναι δεδομένη η προσφορά του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη, ο οποίος έντιμα, υπομονετικά και δίκαια στέκεται αρωγός στον αθλητισμό της πόλης και δη τον ερασιτεχνικό. Αποδεδειγμένη είναι η διάθεση και η στήριξη, ηθική και υλική, από τον πρώτο πολίτη της πόλης προς το Σωματείο μας. Όπως σαφής είναι και η προσπάθεια των στελεχών της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων με τους οποίους συνεργαζόμαστε σχεδόν καθημερινά για την επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν. 
Παρά τα παραπάνω, δυστυχώς είναι δεδομένο και το αδιέξοδο που συναντούμε στις προσπάθειες μας να συνεργαστούμε με τον κ.Αναστασίου. Ιδιαίτερα στο ποδοσφαιρικό τομέα, το Σωματείο μας δεν αντιμετωπίζεται από τον κ. Αντιδήμαρχο με το σεβασμό που θεωρητικά εμπνέει το όνομα Α.Ε.Λ. Και αυτό συμβαίνει διότι στο γηπεδικό μπαίνει πάντα τελευταίο, κάτω ακόμα από συνοικιακές ομάδες, "πληρώνοντας" το γεγονός πως η ΑΕΛ είναι η ομάδα της πόλης και δεν έχει έδρα μια συνοικία, μια πλατεία ή ένα κομμάτι μόνο αυτής. Στις συνεχείς μας προσπάθειες να αναβαθμίσουμε, ακόμα και με δικά μας έξοδα, τις εγκαταστάσεις των γηπέδων στο "Γ.Μητσιμπόνας" συναντούμε τη μόνιμη άρνηση, ή και την αδιαφορία του Αντιδημάρχου. Στο θέμα της έδρας της Ανδρικής μας Ομάδας, δυσκολευόμαστε ακόμα και στη συνεννόηση, πόσο μάλλον στη χρησιμοποίηση για λόγους ασφάλειας παικτών και διαιτητών το κατάλληλο γήπεδο και τα αποδυτήρια αυτού. Αποτέλεσμα όλων αυτών να αυτοσχεδιάζουμε για να φέρνουμε εις πέρας τη διεξαγωγή κάθε αγώνα. 
Δεν ζητήσαμε ποτέ την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνουν κάποιοι παράγοντες και ομάδες της πόλης από τον Αντιδήμαρχο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτή τη δικαιούται το όνομα και η ιστορία της ΑΕΛ. Αντίθετα ζητούμε την ισονομία και τη δικαιοσύνη στην άσκηση των καθηκόντων του κ. Αντιδημάρχου απέναντι στα Σωματεία της πόλης. Δεν έχουμε την πρόθεση, ούτε τη διάθεση, να αναλωθούμε σε μπαράζ δημοσίων ή προσωπικών σχέσεων για να επιτυγχάνουμε τα αυτονόητα και να πάψουμε να αδικούμαστε ή να αντιμετωπιζόμαστε τόσο απαξιωτικά. Άλλωστε η τήρηση της ισονομίας και η δίκαια διοίκηση αποτελούν χαρακτηριστικά της παρούσας Δημοτικής Αρχής και δεν θα αφήσουμε μια παραφωνία από τον κ. Αναστασίου να τα αμαυρώσουν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top